Color Muse: Mihaela Roșcov – mihaelaroscov.com

Fashion Guide lansează astăzi o nouă ediție a proiectului Color Muse. Cele mai citite bloggeriţe din Republica Moldova continuă să fie supuse unei provocări colorate. Testăm cu succes cele mai noi produse de la Avon, paleta de farduri – mark. Epic Intense. Următoarea protagonistă pentru care s-a realizat un make-up by Olga Manciu este Mihaela Roșcov. Să admirăm experiența îndrăzneață a bloggeriţei.

g

DSC_2203 DSC_2204

Despre blog:

Am început să scriu pe blogul www.mihaelaroscov.com în anul 2009. Am lăsat toate emoțiile și trăirile pentru paginile virtuale, acestea și fiind articolele mele preferate, pentru că sunt parte din mine. Celelalte subiecte au venit din necesitate sau din dorința cititorilor. O lecție pe care am învățat-o recent despre blogging-ul în Moldova este că blogul nu trebuie să devină un scop, acesta trebuie să rămână o plăcere.

DSC_2209

Deși în lume bloggerii trăiesc din colaborări, noi suntem încă în epoca de piatră la acest capitol. Există o reticență din ambele părți. Pe de o parte, companiile se tem să renunțe la panouri publicitare, iar de cealaltă parte nici bloggerii nu prezintă oferte care să-i convingă. Tocmai de aceea am decis să păstrez blogul www.mihaelaroscov.com drept un produs de suflet, care să includă subiectele ce transpun din experiențele mele, iar dacă cineva găsește utilă informația de acolo, nu are decât să mă bucure.

DSC_2217

Despre culori: 
Eu folosesc Avon în rutina zilnică de machiaj. Produsele mark. sunt preferatele mele datorită culorilor și persistenței. Machiajul făcut de Olga Manciu a fost unul îndrăzneț, care totodată m-a avantajat. Nu mi-e frică să folosesc culori stridente, chiar aș îndemna toate femeile uneori să aibă curajul să iasă din tipare”, ne-a mărturisit Mihaela depsre experiența proiectului Color Muse by Fashion Guide.

DSC_2235 DSC_2246

”Pentru Mihaela am ales un albastru pe ochi, fiindcă mi-am dorit să o scot din zona de comfort! Am trasat o codiță cu ajutorul fardului negru din paleta Mark. Pe buze am aplicat un strop de gloss care a finisat look-ul nostru.” a menţionat make-up artistul Olga Manciu.

DSC_2251

DSC_2269

DSC_2294

Pentru machiaj am folosit:

– Fond de ten LUXE;

– Corector-cremă mark., nuanţele Fair şi Medium;

– Pudra transparentă mark. MagiX HD;

– Paleta 2-in-1. Fard de obraz şi iluminator;

– Creion-gel mark., nuanţa Blackout;

– Mascara mark. Spectralash;

– Paletele de machiaj mark. Epic Intense, nuanţele Color Crush şi Smoke and Mirrors.

FOTO PRODUSE

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md. În perioada 3-23 mai, la comandarea produselor de machiaj în sumă de 150 lei poţi câştiga unul din 30 vouchere în valoarea de 2000 lei pentru procurarea de electrocasnice.   

Make-up: Olga Manciu

Hairstyle: Julia Barabash

www.avon.md

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Târg Fashion „Culorile Primăverii”