Trend alert! 4 tipuri de ochelari care sunt în vogă în acest sezon

Fii cool în acest sezon cu o nouă pereche de ochelari de soare. Ei bine, nu mai sta mult pe gânduri și fugi repede la shopping! În această vară ne bucurăm de o varietate largă de ochelari de soare care an de an sunt din ce în ce mai spectaculoși. 
o
1. Anul acesta sunt pe val ochelarii cu ramă super îngustă, numiţi de designeri ochelarii Micro. Dacă vă mai amintiţi, sunt exact acei ochelari care făceau furori prin anii 90. Astfel, oricât de lejeră ar fi ţinuta ta, odată cei vei opta pentru ochelari micro, look-ul tău va deveni unul vintage. Prada a pregătit pentru acest sezon nişte ochelari extraordinari!
06
05 04 03 02 01
2. Iar de la Micro trecem deodată la… Maxi! Într-adevăr, aceste două tendinţe se contrazic, însă ambele sunt cool şi nu rămâne decât tu să o alegi pe aceea care te avantajează. Varietatea este foarte mare. Gucci, Dolce and Gabbana, Saint Laurent, Fendi şi Giorgio Armani propun cei mai tari ochelari supradimensionaţi.
12
0813 09 10 11
3. În acest sezon în vogă sunt şi ochelarii aşa-numiţi hardware. De fapt, sunt acei care se fac remarcaţi prin forma, culoarea, materialul şi designul mai neobişnuit. Nu mai sunt doar banalii ochelari rotunzi, dar cei în formă de romb sau cu diverse tăieturi pe alocuri. Asemenea ochelari nebuni de buni îi găseşti la Miu Miu, Céline şi Chloe.
2607
21 22 23 24
4. Este importantă comoditatea, dar nu uita şi de accesoriile funny care îţi fac look-ul plin de viaţă. Ei bine, optează şi pentru o pereche de ochelari strălucitori, la propriu. Sunt numiţi de casele de modă – Bling! Coloraţi, mari ca dimensiune şi neordinari ca formă, însă cel mai important sunt paietele, pietrele sclipitoare şi orice alte detalii care atrag atenţia. Colecţiile marca Jimmy Choo şi Gucci propun o mare varietate astfel de ochelari.
2514 15 16 17 18

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
gultier
Animal print în colecția haute couture de Jean Paul Gaultier / FOTO