Reanimăm Stilul Pijama

După cîteva săptămîni de carantină, ne-am ajustat la noul ritm de viață un pic, ne-am pus la punct rutinele, și am început să înțelegem mai bine ce se întîmplă. Oficial, carantina va dura pînă la 15 mai, adică înca 6 săptămîni din ziua de azi, dar asta în cele mai optimiste scenarii. Statul acasă poate fi necesar și după această dată. Și în aest context, haideți să analizăm ce am putea îmbraca să ne simțim frumoase, stilate, și să fim eventual mai productive. Pentru că a fost demonstrat că dacă o femeie arată bine și este satisfăcută de imaginea sa în oglindă, nivel de stres scade iar productivitatea crește. Să începem cu pijamaua.

Acum cîțiva ani, stilul pijama a devenit foarte popular. Prezentat des pe podiumuri, afișat de street-style blogeri și prins în obiectivele multor fotografi, acest stil nu a fost încă adoptat în mase în Chșinău.

Acasă, am avut ocazia să observăm acest stil la vedete de televiziune, influenceri și stiliști. Una din aparițiile remarcabile de anul trecut a fost Lilu într-un sperb halat semnat Lora Zueva în acest stil.

View this post on Instagram

Despre ieri – moda, noi spații creative și despre halat. Am avut o seara plină de impresii frumoase, iar concluzia -dacă se întâmpla astfel de evenimente și se investește in arta și in oamenii creativi – mai este o șansa pentru noi. Când am intrat in zona @artcor_center am avut impresia ca am intrat intr-o curte artistica din Copenhaga sau Amsterdam. Am admirat expozițiile din cadrul #moldovadesignweekend și am de descoperit tinere talente din Fashion. #Zgeneration competiția tinerilor designeri din Moldova – chiar mi-au plăcut mult curajul și inventivitatea multor tineri, drept ca au fost vreo 2-3 Colecții care m-au dezamăgit – dar per ansamblu – chiar m-as bucura din suflet pentru succesul lor. Am văzut multă lume buna, tineri, persoane publice – și sper sa avem mai des motive sa ne întâlnim la evenimente bune, de calitate. Și acum despre ce am îmbrăcat ieri. Cine a văzut stories-urile mele de ieri știu au văzut ce am pățit. La 17.00 mi-am pătat hainele, nu aveam mult timp la dispoziție – așa ca norocul meu a fost cumătru @piotr_alii care s-a uitat ce are prin garderoba și m-a chitit. Un halat creat de @lorazuevaofficial – deci nu este un halat “de baică” 😂 Am primit unele remarci la faptul ca nu ar trebui sa îmbrac așa ceva pentru ca sunt trendsetter ( persoana care livrează noile trenduri) ca se vor porni toți sa iasă in halate de baie pe strada. Trendsetter nu este cel care impune propria sa viziune ca fiind cea mai dreapta. Trendsetter este cel care deschide noi viziuni in fiecare creier și suflet la care ajunge. Și asta încerc sa promovez – sa fim creativi, liberi, diferiți, uimitori. Nu o gloata ce se îmbracă la fel, mănâncă la fel, gândesc la fel. Tare ma bucur de apariția atâtor spații libere, de arta in orașul nostru – pana la urma de asta are nevoie sufletul și creierul pentru a schimba mentalități. Spor la munca tuturor și mult curaj. #liluojovan #lilustyle #aboutyesterday #moldovadesignweekend #trendsetter #art #zgeneration #ziphouse

A post shared by Lilu.ojovan (@lilu.ojovan) on

Dacă se întîmplă să aveți în garderobă pijamale din satin, mătase, cumpărate anii trecuți cînd tendința era în top, vă recomand să reveniți la ele. Într-o asftfel de pijama, cu machiaj natural și o aranjare simplă a parului, veți arăta foarte stilat, și în plus, puteți face majoritatea activităților din carantină: să întîlniți livrările, să intrați în video-call pe skype cu echipa, să ieșiți pînă la magazin sau la plimbare în jurul blocului. Iar cînd se termină ziua de lucru, puteți să citiți sau să vă uitați la un film tot în pijama.

Pentru interior, le combinam cu papuci tip mules iar pentru exterior, cu ghete sau balerini.

Mai jos avem o selecție de poze de pe Pinterest ca să vă inspirăm cum să purtați această piesă vestimentară atit de versatilă.

Atenție la papuci – acest model sunt o alternativă stilată papucilor tipici de casă.

Totuși, nu v-aș recomnada să ieșiți din casă în pijamale din bumbac pe care le găsim în multe magazine de lengerie si haine tricotate. Să aveți o carantină cu stil.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Festivalul Retro Mai 2015 se apropie! Ce ținute să purtați / FOTO