STILUL ECLECTIC ŞI VERSATIL AL MIROSLAVEI DUMA / FOTO

Creativitate,  îndrăzneală, feminitate şi rafinament, după aceste principii se ghidează una dintre cele mai renumite rusoaice din lumea modei, Miroslava Duma. Ea s-a lansat în această lume fiind editor la revistă Harper’s Bazaar Rusia, iar astăzi este faţa altei reviste populare, Buro247. Pe lângă asta, fashionista se alintă cu blogging-ul, organizarea evenimentelor de caritate şi cu rolul de mamă.

Stilul Miroslavei Duma este eclectic, versatil şi greu de clasificat în tipare clasice. Totuşi, întruneşte câteva trasături distincte: tendinţa de a combina şi de a suprapune haine de diverse culori, texturi, forme şi linii, mania pentru imprimeuri, combinaţia eficientă a accesoriilor neobişnuite, cochetarea cu stilul masculin şi cu elementele vintage-clasice.

Ţinutele de zi ale fashionistei sunt viu colorate, neobişnuite şi cu o amprentă peronală. Blazer-ul purtat pe umeri în combinaţie cu o rochie mini şi un colier supradimensionat poate fi una dintre alegerile ei.

Sursa foto: www.pinterest.com

Pentru ieşirile de seară Miroslava Duma, de asemenea are abordări inedite. Ea adoptă ţinute clasice şi elegante cu texturi preţioase, influenţe baroce, piese metalizate şi detalii ludice. De obicei, ea optează pentru rochii sau fuste midi de o factură romantică, în culori pastelate şi cu imprimeuri florale sau ar putea adopta un stil clasic șic cu elemente futuristice.

Miroslava Duma lansează câte un trend cu fiecare apariţie publică. Ea reprezintă o sursă de inspiraţie pentru designeri, stilişti, modele, şi mii de fashioniste din întreaga lume. Iar originalitatea, versatilitatea, simțul estetic, eleganţa şi rafinamentul sunt câteva dintre calităţile stilului ce poartă semnătura Miroslavei Duma.

Sursa foto: www.miroslavaduma.tumblr.com

Autor: Stela Cheptene

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Explorează bijuteria Orientului, prea frumosul Istanbul