Pantofii esențiali în garderoba masculină

De multe ori, bărbații nu asortează corect pantofii cu ținuta pe care o poartă și nici nu țin cont de evenimentul la care sunt prezenți. De fapt, pantofii fac parte din categoria celor mai importante elemente din ținuta unui bărbat. De aceea este foarte important să știți care sunt pantofii esențiali într-o garderobă și cum îi asortați.

 
MOCASINII
Mocasinii sunt pantofii perfecți pentru orice ținută de zi. Aceștia sunt foarte comozi datorită faptului că au o talpă plată, iar pielea din care sunt confecționați este foarte moale. Atunci când hotărâți să achiziționați mocasinii, nu veți regreta dacă veți alege o pereche de culoare maro-deschis. Este o culoare clasică, ce se va accesoriza foarte ușor.

Foto: MocasiniSursa foto: www.mauverthomme.wordpress.com

 

PANTOFII CLASICI
Orice ținută de seară trebuie să fie accesorizată cu o pereche perfectă de pantofi. Pantofii clasici trebuie să fie cu șireturi, cu botul puțin alungit și terminația rotunjită. Culoarea de bază a pantofilor de seară este neagră. Atenție! Astfel de pantofi, se poartă doar cu costum. Pantofii clasici se poartă la ceremonii oficiale, teatru, operă, sau la birou.

Foto: Pantofi clasici

Sursa foto: www. kolonelmustard.com

Foto: pantofi clasici

Sursa foto: www.gq.com

TENIȘII
Tenișii sunt perechea de încălțăminte perfectă pentru o ținută casual și smart casual. Dacă nu purtați teniși, puteți alege o pereche de adidași cu talpa joasă. Atât tenișii, cât și adidașii îi puteți asorta cu o pereche de jeanși și pantaloni scurți.

Foto: Adidași

Sursa foto: www.yourstyle-men.tumblr.com

 

PANTOFII MARO
Pantofii maro, sunt perechea de pantofi mai simpli și comozi decât cei clasici. Este o pereche must have în garderoba unui bărbat, deoarece acesta poate fi asortat cu orice ținută ce include sacoul, pantalonii de in, jeanșii, diferite tipuri de cămăși, etc.

Foto: pantofii maro

Sursa foto: www.pinterest.com

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fashion Guide te invită la un târg de modă. Află detalii