selena

Selena Gomez știe să aleagă ținuta perfectă. Inspiră-te din stilul ei / FOTO

Selena Gomez are un stil demn de urmat de către orice domnișoară. Pentru stilul său impecabil vedeta a reușit să obțină și premiul „Red Carpet Fashion Icon Award 2010”  la „Teen Choice Awards”.  Chiar dacă de ceva timp actrița optează mai mult pentru ținute senzuale și sexy, acestea conving prin simplitate și bun gust.

Selena Gomez

Sursa foto: www.pinterest.com

În cadrul evenimentelor importante, atunci când dress code-ul o impune, Selena Gomez alege ținute elegante, care o pun în valoare. De remarcat este faptul că Selena preferă rochiile sau fustele midi, puțin deasupra genunchiului, machiajul natural și părul wavy ori prins delicat într-o parte.

selena gomez

selena gomez

Sursa foto: www.zimbio.com

Atunci când se află pe platourile de filmare, la plimbare sau la shopping, interpreta poartă  cardiganuri, blazere și șaluri asortate cu blugi, tricouri și teniși sau optează pentru rochii și fuste lejere.

selena

selena

selena

Sursa foto: www.imgur.com

selena

PicMonkey Collage

De la outfit-ul day by day trecem din nou pe covorul roșu. Conștientă de vârsta ei, dar și de statutul pe care îl are, Selena optează de foarte multe ori pentru rochii de seară glamour, în nuanțe viu colorate sau chiar electrice.

selena

selena

selena

selena

Sursa foto: www.radaronline.comwww.pinterest.com

 

GALERIE FOTO

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Sfaturi utile pentru un shopping cu buget redus