miu miu

Miuccia Prada, inspirată de propria garderobă. Descoperă brandul “Miu Miu”

Astăzi vă vom purta în lumea uneia dintre cele mai marcante personalități din lumea modei, Miuccia Prada, o femeie care controlează două dintre cele mai populare branduri din lume care îi poartă sugestiv numele,  Prada și Miu Miu.

Prada

Sursa foto: www.elle.be

Miuccia Prada era la început cunoscută pentru gențile din piele, lucrate manual, cumpărate de o clientelă din rândul aristocrației și sprijinite printr-un decret al familiei regale italiene. Însă în 1985 când a lansat o linie de rucsacuri din nailon industrial, devenit accesoriul must-have la sfârșitul anilor ‘80, Miuccia gândea deja o altă direcție pentru Prada. Pentru a da o alternativă mai accesibilă iubitoarelor de modă și de Prada, Miuccia a întrodus în anul 1993 brandul high-fashion Miu Miu, un brand inspirat din stilul și garderoba personală a designerului.

miu miu

Brandul Miu Miu este unul foarte girly care se adresează unui public mai tânăr. Stilul Miu Miu este modern, sofisticat, senzual și provocator.

Miu miu

miu miu

Sursa foto: www.raneytown.com

Menționăm că grupul Prada este una dintre cele mai importante companii din lume și are în portofoliu branduri renumite precum: Jil Sander, Helmut Lung, Fendi, Azzedine Alaia și Church&Co.

miu miu

miu miu

miu miu

Sursa foto: dustyburrito.blogspot.com

miu miu

miu miu

Sursa foto: www.doedeereblogazine.com

miu miu

miu miu

Sursa foto: www.fashiongonerogue.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Avon te premiază! Câștigă parfumul care-ți celebrează feminitatea – Cherish