Stil, rafinament și eleganță. Olia Tira este mereu în trend / FOTO

Interpreta Olia Tira reușește mereu să se facă remarcată prin stilul său vestimentar. Vedeta știe cum să-și asorteze cu creativitate ținutele. De fiecare dată când apare la un eveniment monden sau postează poze din viața sa de zi cu zi pe rețelele de socializare, interpreta afișează mereu o apariție sexy și elegantă.

Tira

Se pare că Olia Tira a devenit o mare fashionistă, iar aparițiile sale au primit mereu aprecieri pozitive atât din partea fanilor, cât și a prietenilor.

Tira

Tira

În timpul zilei vedeta optează mai mult pentru ținute comode și lejere. Ceea ce ține de gama cromatică, interpreta preferă atât nuanțele tari, cât și cele pastel sau chiar neutre.

Olia Tira

Olia Tira

Astfel, înafara camerelor de luat vederi și a evenimentelor mondene, Olia afișează un look casual care constă adesea din blugi, maiouri și sacouri, cardiganuri, eșarfe și ochelari de soare.

Olia Tira

Tira

Olia Tira

Olia Tira

Tira

Tira

Dacă e să vorbim despre aparițiile sale pe scenă sau ceremonii, Olia Tira poartă ținute care o avantajează și îi scot trăsăturile în evidență. Ea preferă atât rochiile maxi și elegante, cât și cele foarte scurte și provocatoare.

Tira

Tira

Sursa foto: www.facebook.com/olia.tira

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Travel Diary / Cumpărături esențiale pentru o călătorie perfectă #Italy