Nadin Gudumac: “Noua colecție Nikita Rinadi combină eleganța și confortul”

“Odată cu venirea primului frig de toamnă, viaţa începe din nou”- F. Scott Fitzgerald  “Marele Gatsby”.

Odată cu primele raze tomnatice ale soarelui am plăcerea de a vă prezenta prima campanie de publicitate centralizată și noua identitate a brand-ului Nikita Rinadi. Fondatorul şi directorul de creaţie a fashion brand-ului pentru femeile moderne sunt chiar eu.

Care este sursa vieţii? Ce ne inspiră spre noi realizări ? Ce ne face să trăim? Iubirea. Numai dragostea şi emoţiile ne formează o atitudine pozitivă faţă de viaţă. La fel ca şi hainele preferate.

1

Nikita Rinadi nu este doar un brand de haine, este o stare permanentă de dragoste, dragoste faţă de viaţă şi faţă de ceea ce creez. Nu întâmplător am ales “inima” ca o nouă identitate a brand-ului şi mă bucur că am ocazia de a împărtăși oamenilor dragostea mea, afecțiunea și inspirația care trece prin mine şi cu ajutorul căreia trăiesc.
Această vară a fost una fierbine, au avut loc multe discuţii şi au fost luate decizii importante. Întreaga noastră echipă a hotărât că eu ar trebui să fiu imaginea primei colecţii de toamnă Nikita Rinadi .

Această campanie de publicitate este prima pentru brand-ul meu, iar argumentul principal este că nimeni nu va fi capabil să transmită toată căldura, senzualitatea, sexualitatea şi mesajul spiritual al colecţiei de toamnă-iarnă 2013-2014 mai bine decât mine. De altfel… colecţia reprezintă sentimentele mele transpuse în ţesături şi design.

2

Noua colectie combină eleganța , feminitatea și confortul. Combinația de ţesături oferă iubitoarelor de modă o splendoare ușoară a toamnei. Culorile vii ale toamnei vor juca în palete aurii, menţinînd ultimele zile călduroase de toamnă. Iar când va cădea prima zăpadă, țesăturile naturale vă vor încălzi nu numai trupul, dar şi sufletul.

Nikita Rinadi – un brand care rămâne fidel stilului romantic și rafinat, farmecului individual în combinaţie perfectă cu eleganţa şi concizia.

Dacă vorbim despre construcţia colecției – 25 % sunt modele de bază, restul 75 % – o colecţie capsulă a sezonului. Eu nu râvnesc spre mulţime, pentru mine contează individualitatea. Echipa mea creează un număr limitat de modele pe linii dimensionale şi eu sunt pe deplin convinsă că admiratoarele noastre apreciază individualitatea și unicitatea modelelor de la Nikita Rinadi.

4
Dacă alegi Nikita Rinadi, cei din jur, cu siguranță, nu te vor uita, iar cei dragi te vor iubi şi mai mult, căci toată colecţia mea de toamnă-iarnă este îmbibată de iubire.

Cu dragoste, Nadin Gudumac.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Instagram moment / #CoffeetoGO pentru iubitorii de cafea