Ce accesorii pentru păr purtăm în sezonul rece / FOTO

Chiar dacă vremea încă mai ţine cu noi, trebuie să ne pregătim de frigurile ce urmează să apară. Accesoriile pentru păr ce ne vor proteja de vremea ploioasă şi friguroasă sunt:

 
PĂLĂRIILE 

Acest accesoriu pare să nu se demodeze niciodată şi, în nici un caz, nu trebuie să lipsească din garderoba unei adevarate fashioniste. Pălăria îţi protejează coafura de ploile specifice toamnei şi  în același timp, te face să arăţi fabulos. În acest sezon poți alege pălăriile de tip şapcă sau cloche, inspirate din moda anilor ’20, sau la cele cu boruri late, foarte feminine. Poți purta pălăriile cu rochii feminine, fuste, costume business, trench-uri şi cu oricare outfit casual. Ele te vor ajuta să ai un look deosebit şi sofisticat.
 
Iată câteva modele de palarii recomandate pentru sezonul toamna-iarna 2013-2014:

Pălăriile

Sursa foto: www.fashionising.com

2

Sursa foto: www.streetstyleseconds.com

3

Sursa foto:  www.streetstyleseconds.com

strangelinenet

Sursa foto:  www.streetstyleseconds.com

fall_winter_2012_2013_hat_trends_cloche_hats1

Sursa foto: www.fashionisers.com

PFW Valentino 4

 

BATICURILE

Baticurile sunt unele din cele mai versatile accesorii pentru păr. Le poţi manevra cu iscusinţă atât pentru acoperirea zonei capului cât şi pentru cea a gîtului.  „Bomba” din acest sezon este baticul gen “bunicuța” cu imprimeuri florale inspirate din folclor. Fashionistele din întreaga lume optează pentru acest gen de batic şi-l accesorizează la diverse ţinute.
 
Baticurilor, întrebuinţate strict ca un accesoriu pentru păr, li se mai spune şi turbane. Acestea acoperă în totalitate capul, nu alunecă şi seamană cu o căciulă. Turbanele pot avea diverse materiale și aplicaţii. Acest accesoriu se poate lega în diferite moduri, la spate sau lateral. Turbanele vintage, indiferent de materialul din care sunt realizate, reprezintă o variantă recomandată de marii dictatori ai modei şi, de asemenea, sunt preferate de multe staruri de la Hollywood.

4

Sursa foto: www.vogue.es

PFW Chanel 16

PFW Chanel 42

Sursa foto: www.athens-streetstyle.com

IMG_5636

Sursa foto: advancedstyle.blogspot.com

 

CĂCIULA

Căciula este un accesoriu indispensabil pentru zilele reci ale anului. Fie că alegi o căciulă supradimensionată, una înaltă, una cu ciucure, sau căciula beanie, aceasta trebuie să denote bun gust în asortarea ţinutelor şi să arate că îţi pretuieşti sănătatea.

 

 

Sursa foto: www.xeanafashion.com

Sursa foto: www.wwd.com

Sursa foto: www.pinterest.com

 

Text realizat de Stela Cheptene

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Foto: hepburn_dress
Vezi ce rochii prefera să poarte Audrey Hepburn