Exclusiv / XENIA DELI, despre modă și succes: „A observat ceva deosebit în chipul meu”

Xenia Deli este moldoveanca care a reuşit să se înscrie în rândul celor mai frumoase şi senzuale modele, şi care este pe punctul de a atinge apogeul carierei de model. Faimoasa brunetă a reuşit să capteze atenţia multor fotografi, interpreţi şi producători. Munca ei poate fi admirată în paginile revistelor Elle, L’officiel, Harper’s Bazaar, Sports Illustrated. Se poate mândri cu titlu de îngeraş Victoria’s Secret, cu o ședință foto colorată împreună cu interpretul Bruno Mars, iar alături de cântăreţul Calvin Harris şi Enrique Iglesias a reuşit să imortalizeze cele mai incitante momente.

Xenia Deli a acceptat să ofere un interviu în exclusivitate pentru Fashion Guide, în care povesteşte despre lansarea sa ca model, succesele şi colaborările sale, dar şi despre calităţile fără de care modeling-ul ar rămâne doar un hobby.

fotofotofoto

Când a început cariera ta de model?

Cariera mea de model a început în urmă cu 3 ani şi jumătate, atunci când un fotograf renumit a observat ceva deosebit în chipul meu şi mi-a organizat o şedinţă foto. Fotografiile mele au fost pe placul agenţiei de modele, şi astfel, după acel photo shoot am intrat în lumea modeling-ului.

Cum a fost prima ta întâlnire cu aparatul de fotografiat?

La prima ședință foto eram un pic speriată şi credeam că nu mă voi descurca. Însă, fotograful a văzut că sunt stresată şi a început să vorbească cu mine. După acea discuţie am reuşit să mă relaxez şi într-un final fotografiile au ieşit foarte frumoase.

foto foto foto

Sursa foto: www.harpersbazaar.com

foto

Ai o experienţă bogată în lumea fashion-ului. Care sunt succesele tale ?

De fapt, consider că pentru o perioadă atât de scurtă în lumea modeling-ului eu am obţinut multe succese şi cu paşi rapizi îmi construiesc o carieră de model foarte frumoasă. Cele mai de succes colaborări ale mele, cu siguranţă, sunt campaniile publicitare pentru renumitul brand de lengerie „Victoria’s Secret” şi coperta revistei „Sports Illustrated”.

foto fotofotofoto

foto foto fotofoto foto

Ce înseamnă pentru tine cariera de model ?

Cariera de model pentru mine este totul, este ceea ce mă reprezintă, este locul unde mă simt „ca peştele în apă”. Dacă stau să mă gândesc, îmi dau seama că nu-mi pot imagina viaţa fără această activitate, şi chiar nu înţeleg cum am putut trăi până acum departe de această frumoasă lume.

foto foto fotofoto fotofoto foto foto

Care sunt condiţiile în care nu ai accepta niciodată să lucrezi?

Condiţiile în care nu aş putea fizic să lucrez sunt temperaturile scăzute, aşa că nu aş accepta o asemenea provocare.

foto foto foto foto

Toţi o cunosc pe Xenia Deli ca model, însă cum este ea în viaţa de zi cu zi?

În viaţa de zi cu zi sunt exact ca toţi oamenii. Atunci când am mai mult timp liber îmi place să mă odihnesc, să lenevesc, să nu fac nimic şi să petrec toată ziua în pat.

Ce visai să devii încă din anii copilăriei

Atunci când eram mică îmi doream foarte mult să devin actriţă, exact ca orice altă fetiţă de vârsta mea. Îmi aduc aminte că deseori organizam diferite spectacole şi show-uri pe scaunul din curtea vecinilor mei.

foto foto fotofoto

Care este stilul vestimentar care te reprezintă?

Îmi place stilul vestimentar clasic şi deseori optez pentru acest tip de haine, însă obiectele vestimentare în stil sport sunt foarte comode şi nu pot să le exclud din şifonierul meu.

Care este brandul de haine preferat?

Eu nu sunt adepta unui anumit brand. De fapt, pentru mine nu contează ca pe eticheta hainelor să fie inscripţia brandului, dar dacă mi se potriveşte acea piesă vestimentară, atunci o port cu multă plăcere.

Unde îţi place să faci shopping?

Dacă vorbim despre cel mai plăcut şi relaxant shopping, atunci afirm că în Italia shopping-ul este de neînlocuit.

foto fotofoto missyjubilee1

Eşti una dintre cele mai sexy modele, cu un corp perfect și o siluetă de invidiat. Ce faci pentru a te menţine în formă?

Sincer vorbind, nu prea am timp liber pentru a-l dedica în exclusivitate sportului. Totuşi, cred că un factor decisiv îi revine geneticii şi ADN-ului. Însă, uneori merg şi la sala de sport unde fac diverse exerciţii fizice şi astfel îmi tonific muşchii.

foto fotofoto foto foto

Sursa foto: www.pinterest.com, arhiva personală

Interviu realizat de Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Summer Vibes! Make-up tutorial: Big city lights look