foto

Stil impecabil, feminitate și bun gust! Mariana Stîngaci: „Moda e un mijloc de comunicare”

Astăzi vorbim despre modă cu Mariana Stîngaci, o fată cu un zâmbet de milioane şi stil impecabil. Pe blogul său putem urmări ţinute casual, chic, elegante şi sport. Indiferent de stilul pe care îl abordează,  Mariana de fiecare dată transmite feminitate şi bun gust.

foto

Ce reprezintă de fapt moda pentru tine şi ce te-a determinat să faci parte din această lume?

În opinia mea moda e întâi  de toate un mijloc de comunicare. Eu, fiind o fire mai retrasă, am găsit prin intermediul ei o metodă de exprimare.

Ce impact crezi că are stilul vestimentar în societatea de azi?

Sunt convinsă că moda are o influență puternică asupra fiecăruia dintre noi, fiind deseori oglinda personalității. Devine pe zi ce trece o religie cu un număr nesfârșit de enoriași.

foto

Ai un stil vestimentar divers.  Te influenţează cumva starea de spirit atunci când asortezi ţinutele?

Cred că felul nostru de a fi se reflectă inevitabil și în stilul nostru vestimentar. Eu, spre exemplu, sunt o persoană practică și categorică. Pentru mine totul e alb sau negru.

Ai purta ceva ce nu mai este în trend ori eşti de fiecare dată atentă la ce este prezent pe podium?

Urmăresc prezentările și blogurile de modă, dar sunt totuși de părerea că gustul personal e ceva ce nu se schimbă odată cu fiecare fashion-week. Încerc mereu să combin piese actuale cu altele ce am prin dulap de mai multă vreme – doar așa îți poți croi un stil propriu.

foto

Ai făcut shopping în mai multe țări. Ce destinaţie poţi recomanda şi altor fete?

Personal am rămas foarte satisfăcută de shopping-ul din Barcelona și Lisabona. Am găsit o varietate enormă atât de buticuri cât și de rețele mai mari de magazine ce ofereau prețuri semnificativ de joase comparativ cu alte țări din Europa.

foto

Care sunt tendinţele acestui an de care eşti îndrăgostită?

În topul meu personal pe primele locuri sunt „crop top-ul” și culorile alb-negru combinate într-o singură ținută minimalistă.

Sunt persoane din modă ori citate,  care au avut influenţe majore asupra stilului tău?

„Nimic nu trece din modă la fel ca însăși moda’’. Sunt perfect de acord cu această afirmație. Moda e efemeră și schimbătoare, de asta ar trebui să investim în stilul personal, în ceea ce ni se potrivește și ne face să ne simțim frumoase.

foto

Ce îţi place şi displace,  atunci când vorbim despre stilul moldovenilor?

În stilul moldovenilor admir, dar și rămân perplexă de dorința fetelor de a arăta mereu impecabil, cu coafuri elaborate, veșnic machiate și îmbrăcate la patru ace. Privesc cu admirație persoanele ce au grijă de ele, dar cred că ținuta de cină romantică și cea de supermarket ar trebui să difere.

foto

Un sfat fetelor ca să fie în trend primăvara aceasta!

Dacă la fel ca mine nu prea îndrăgiți tocurile, vă sfătui să procurați o pereche de ghete sau sandale cu platformă. Sunt în vogă, se găsesc într-o varietate infinită de culori și imprimeuri și arată de milione asortate cu o fustă midi sau skinny jeans.

foto

foto foto foto foto foto foto

Foto: Arhiva personală

Autor: Sofia Palade

 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Dare to bare || Emoțiile Feliciei Dunaf