Absolutely Fabulous: „E foarte multă muncă în spatele blogului. Am pornit de la zero”

Sunt celebre şi frumoase, au fost numite cele mai bine îmbrăcate femei din lume, au apărut în reviste celebre precum Vogue şi predau lecţii de styling. De fiecare dată sunt prezente la cele mai importante săptămâni ale modei şi sunt o sursă de inspiraţie pentru forografi.

Fashion Guide vă îndeamnă să descoperiți lumea fabuloasă a Dianei Enciu şi Alinei Tănasă, două românce care se bucură de un adevărat succes în modă.

foto

Cum a început colaborarea voastră şi când a prins viaţă www.fabulousmuses.net?

Ne-am cunoscut în urmă  cu cinci ani, când împreună am pus bazele agenţiei „Fabulous PR&Events”, agenţie prin care am dezvoltat şi conceptul Absolutely Fabulous. Târgurile de fashion şi vintage „Absolutely Fabulous Fashion&Vintage Fair” au fost primele în România, după care a urmat și blogul www.fabulousmuses.net. Site-ul a prins viaţă o dată cu plecările noastre la Fashion Weeks, moment în care ne-am concentrat atenţia foarte mult către blogging şi către ceea ce a devenit astăzi una dintre activitaţile noastre de bază.

foto

Care au fost primele succese care v-au motivat să mergeţi mai departe?

Ne-a motivat feedback-ul primit în ţară şi totodată în afara ţării,  numărul apariţiilor media internaţionale şi a faptului că ştim că avem un cuvânt de spus şi că „we make a difference”.

Care sunt caracteristicile în care se încadrează lumea voastră fabuloasă?

O să vă şocheze că o să încep cu munca. E foarte multă muncă în spatele blogului şi  a activităţilor nostre. Dăruire, pasiune, devotament, perseverenţă şi multă determinare. Noi am pornit de la zero şi evoluţia pe care am avut-o nu face decât să ne bucure.

foto

Cum s-a schimbat viaţa voastră după ce aţi fost numite cele mai bine îmbrăcate femei din lume şi aţi apărut în reviste celebre precum Vogue?

Viaţa noastră nu s-a schimbat, dar încrederea în noi a crescut. E flatant şi e frumos să vezi că eşti apreciat. Dar noi am rămas aceleaşi. Oriunde mergem suntem tot noi, doar că azi suntem mai stăpâne pe noi şi mai conştiente de valoarea muncii noastre.

12948520153_05535dfebf_b

 Aţi fost în vizită la Chişinău. Ce părere aveţi despre stilul chișinăuenilor şi ce v-a impresionat cel mai mult?

Nu am avut timp să ne plimbam prea mult pentru că vizita noastră a fost foarte scurtă, însă ne-a plăcut cum era îmbrăcată lumea în cadrul evenimentului la care am fost. Femeile din Chişinău sunt foarte frumoase şi nu am avut cum să nu remarcăm atenţia lor la detalii. Am plecat din Chişinau cu un mare zâmbet pe buze. Ne-a plăcut mult.

foto

Recent v-aţi întors de la Paris Fashion Week. Cu ce impresii aţi venit de acolo şi ce tendințe ne impune în acest an Parisul?

Am fost la Milano şi Paris, pentru că fiecare are farmecul lui în timpul Fashion Week-urilor. Paleta de culori se învârteşte în jurul nuanţelor de maro. Ramâne în trend auriul, franjurii, pietrele şi paietele. Floralul e încă în trend, însă vom avea pene şi blană. Asta am observat  la prima vedere din colecţiile pe care le-am văzut.

12217366085_171aea3e0f_b 13359470574_a1475d703d_b

Ce ocupaţie şi pasiuni mai aveți?

Ne place să citim, să desenăm, cochetăm cu design-ul de interior şi suntem pasionate de gătit şi shopping online atât pentru noi, cât şi pentru clienţii noştri.

Ce diferenţe există între stilurile voastre vestimentare?

Există multe diferenţe şi le puteți observa simplu. Ce e ciudat e că de foarte multe ori ne plac aceleaşi haine şi cumpărăm aceleaşi piese vestimentare, dar mereu le purtăm diferit. Ne trezim de multe ori purtând aceleași haine în timpul unor întâlniri sau evenimente, însă ne amuză acest lucru.

foto

Ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei iubitoare de modă?

Un colier masiv pe care să-l poarte chiar dacă o doare spatele. Pantofii şi gențile. Am recomanda să investească în accesorii de calitate. Chiar fac diferenţa.

Un mesaj pentru cititoarele site-ului fashionguide.md…

Să îşi urmeze visele şi să nu viseze la succes, ci să muncească pentru a-l obţine. Şi să urmarească zilnic www.fabulousmuses.net.

13225197163_b8205a3cda_b 12757409374_f90943ddec_b 12484911563_9e1ba37dd1_b

Autor: Sofia Palade

Foto: Arhiva personală

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Valentino,unul dintre cei mai apreciați designeri din lumea modei