foto

Ana’s Diary / Boyish in Amsterdam

foto

Mi-a plăcut enorm timpul în Amsterdam. Știu că am fost norocoși și am avut parte de două zile însorite acolo, o vreme nu chiar obișnuită pentru acest oraș,dar eu sunt o persoană care nu se dă în vînt după verile noastre toride. Îmi plac mult verile călduroase, dar cînd mă aflu undeva pe litoral.

Atîta timp cît verile din Amsterdam presupun zile însorite cu o temperatura de +20′C, ploi scurte și vînt răcoros, eu o să fiu îndrăgostită pînă peste cap de acest oraș. Cît de perfect este asa timp anume pentru localnici, care circulă ziua întreagă pe biciclete, acesta fiind un mod de viață normal și constant.

Pentru una din zilele noastre în care am descoperit orașul, eu am optat pentru încălțăminte comodă, haine ușoare, dar și un honorac super de călduros, care mi-a servit bine atunci cînd a plouat și a fost vînt. În Amsterdam niciodată nu știi ce vreme te apucă. Niciodată.

foto

foto

foto

Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Ana Ciorici, accesați: ana.ciorici.com

*Conținutul materialului aparține în exclusivitate autorului. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postare.  

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
5 destinații de vară tradiționale, dar cu priveliști de vis