5 destinații de vară tradiționale, dar cu priveliști de vis

O lege nescrisă spune că în fiecare vară trebuie să alegi o nouă destinație. Fie aceasta una banală, fie una exotică cel mai important lucru de care trebuie să ții cont este să optezi pentru una ce pare ruptă din rai. Apă albastră, nisip moale, văli stâncoase, terase cu flori, piscine ce se revarsă în apă, sunt ingredientele perfecte pentru o vacanță de vis.

Și pentru că este jumătate de vară, iar unii așa și nu au decis unde vor merge la odihnă atunci noi ți-am pregătit o listă cu destinații. La prima vedere îți vor părea banale, dar să știi că priveliștile îți vor tăia respirația. Drept dovadă vezi și fotografiile de mai jos realizate de cei care deja au avut marele noroc de a se relaxa la plajă. Cele mai faine momente le-au imortalizat pe Instagram. 

Fără titlu

@renaegogan

Spania. Litoralul spaniol a devenit una dintre cea mai atractivă destinație. Plajele de aici sunt mereu călduroase, pline de viață și extrem de frumoase. Sunt sute de orășele de vis despre care nici nu bănuiai că există. Anume în aceste localități se ascunde adevărata frumusețe care te va cuceri din prima. Litoralul din Palma de Mallorca, Cordoba, Ibiza sau Marbella din apropierea Strâmtorii Gibraltar, sunt cele care adună anual milioane de turiști.

1 spania ednazvang

@ednazvang

2 spania eusilva

@eusilva

3 spania ioana1982

@ioana1982

4 spania joely_pullen

@joely_pullen

5 spania juananpardo 6 spania juananpardo2

@juananpardo

7 spania krez_krez

@krez_krez

8 spania lolita_ol

@lolita_ol

9 spania sivia89

@sivia89

Italia. Frumusețea Italiei nu poate fi trecută cu vederea. Anual milioane de oameni din toate colțurile lumii își fac valiza și merg să se odihnească pe plajele italiene. Orașele Sardinia, Sicilia, Toscana, Rimini, Positano te vor cuceri prin priveliștile de vis. Italia dispune și de zeci de atracții istorice, turistice și culturale, așa că nu vei avea când să te plictisești. Hoteluri luxoase pe litoral îți vor asigura o vacanță perfectă.

1 italia achilina 2 2 italia achilina

@achilina

3 italia flavia_vassallo 4 italia flavia_vassallo2

@flaviavassallo

56 italia joliejanine2

@joliejanine

7 italia la_mia_miss

@lamiamiss

8 italia sorayabakhtiar

@sorayabakhtiar

9 italia velasquez_kayak

@velasquez_kayak

Bulgaria. Dacă crezi că această destinație este deja expirată atunci îți spunem că te înșeli amarnic. Bulgaria este un adevărat amalgam de frumusețe și se poate lăuda cu zeci de plaje frumusețea cărora te va frapa. Te îndemnăm să mergi în Krapets, Silistar, Dyuni, Ahtopol, acolo unde vei găsi liniștea de care ai nevoie atât de mult pentru o călătorie relaxantă. De altfel, Bulgaria este și vestită pentru faptul că anume aici combinația dintre mare și soare se transformă în artă.

3 bulgaria sandrastoicovici 24 bulgaria sandrastoicovici 35 bulgaria sandrastoicovici

@sandrastoicovici

2 bulgaria notreallyno

@notreallyno

6 bulgaria lorakaneva

@lorakaneva

1 bulgaria gery_himbeere

@gery_himbeere

7 bulgaria gabrielasnmn

@gabrielasnmn

8 bulgaria katerinaevsikova 9 bulgaria katerinaevsikova

@katerinaevsikova

Grecia. Această țară nu are nevoie de nici o prezentare. Anual, miliarde de turiști vin în Grecia unde găsesc ceea ce caută: fie că distracție până la miezul nopții, fie că liniște și odihnă. Litoralul grec este împânzit de plaje fascinante ce au o apă cristalină și transparentă. Plaja Myrtos, Navagio, plaja Porto Katsiki din Lekfada sau Elafonisi sunt destinații must-have care te vor lăsa cu amintiri de neuitat.

1 grecia emshelx

@emshelx

2 grecia maarthyna

@maarthyna

3 grecia matiamubysofia 2 4 grecia matiamubysofia

@matiamubysofia

5 grecia saraannthornton 6 grecia saraannthornton2 7 grecia saraannthornton3

@saraannthornton

8 grecia kasmatka

@kasmatka

9 grecia ciciliewb

@ciciliewb

Creta. Această destinație este cea mai sudică insulă greacă la Marea Egee și este una din provinciile Greciei. De fapt, Creta este atât de vizitată de turiști încât, practic, și-a câștigat independența din acest aspect. Apa perfect albastră și curată, palmieri ca-n filme, case împânzite de flori, nisip ce fuge printre degete, este tot ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă în Creta. Litoralul este plin de complexe hoteliere care îți vor face călătoria și mai frumoasă.

1 creta emma_lipman

@emma_lipman

2 creta lajollamom

@lajollamom

3 creta majamalnar 4 creta majamalnar2

@majamalnar

5 creta lili_fanilevna

@lili_fanilevna

6 creta mrs_franky

7 creta mrs_franky

@mrs_franky

8 creta ann_manson

@ann_manson

9 creta kate_pzh

@kate_pzh

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Câștigă-ți norocul nelimitat. Luck Limitless by Avon