Praga, orașul pictat și parcă desprins din lumea puzzle

Praga este ruşinos de impresionantă! Orice descriere e prea simplă pentru acest oraş, care pare să fie pictat cu dragoste şi, mai apoi, binecuvântat de Dumnezeu. Eleganța și unicitatea orașului nu poate fi captată prin obiectivul foto, așa că nu ai nici o șansă să descoperi Praga doar citind articole și admirând fotografii! Este o destinația must-see așa că trebuie neapărat să mergi acolo. Cel mai potrivit anotimp este chiar vara! Nu mai sta pe gânduri și organizează-ți un city break de vis. 

fashionguide praga

Asemenea clădiri frumoase ca în Centrul Vechi din Praga probabil pot fi văzute doar în picturile din puzzel-urile pe care le strângeam când eram mici copii. Orice clădire ridicată are o identitate unică pe care poţi să o admiri ore în şir. Fațadele colorate și pictate în nuanțe aprinse îți fură privirile în timp ce își spun propria poveste.

2 5 9 12 13 14

15

29

În Praga, toate drumurile duc spre Charles Bridge.  Așa că Praga nu are nevoie de serviciile scumpe ale unei companii de securitate, întrucât miile de statuete imense veghează zi şi noaptea. Care mai de care mai impresionante, măreţe ori deocheate!

318

6 7

Când eşti în Centrul Vechi caută Ceasul Astronimic. La ora fixă vei fi martorul unui adevărat spectacol ceh. Se deschid două ferestre mici, iar de acolo își încep prestația cei 12 apostoli care încântă la maximum turiștii care surprind momentul.

28

Te vei îndrăgosti iremedial de Praga numai după ce vei ajunge la Catedrala St. Vitus. Clădirea este de-a dreptul magică! Perfecţiunea și măreţia nu pot nicicum fi captate într-o fotografie! Îți mai recomandăm să viziteyi şi Castelul Praga care demonstrează încă o dată cât de impunătoare este eleganţa oraşului ceh. Caracteristic pentru orice regat, în curte există un havuz imens.

2743

Namesti Miru, în traducere din limba cehă, Piaţa Păcii cuprinde un rond uriaş în mijlocul căruia se înalță o amplă biserică gotică. Locul este perfect pentru a organiza concerte de pian. Cei care evoluează în scenă sunt tinerele talente, dar care sunt binecuvântate de Biserica Namesti Miru. Măreţia nu încape în fotografie!

3026

Nu ai cum să ajungi în Praga și să nu vizitezi Piaţa Václavské. Este, de fapt, o stradă pietonală care se întinde din faţa Muzeului Naţional din Praga și unde găseşti sute de magazine de lux ori de gift shop-uri, sau clădiri care pu și simplu te cuceresc prin arhitectura lor.

21 2522 23 24

Și dacă tot mergi la un city break în Praga, nu ezita să guști berea cehă. Pe bună dreptate are faima de una dintre cele mai gustoase din lume. Alege berăriile care dispun de o gamă variată de gusturi, precum bere din cafea, banană, urzică ori cireșe.

10

@svetlanagore
@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
OFICIAL! Nicolas Ghesquière este noul director creativ pentru casa de modă Louis Vuitton