Ana’s Diary / Ia Mania Festival

IMG_8851

Emilia a fost sîmbătă la primul său festival local. Ia Mania a fost unul din cele mai faine festivaluri, organizate la noi. Pe lîngă faptul că acolo s-au sărbătorit tradițiile si cultura noastră, în prim plan a fost “ia” – haina noastră tradițională,care cîndva era unul din cele mai apreciate lucruri.

Pentru a crea culoare si dispoziție bună, atît eu cît si Emilia am purtat ii desigur. Pentru a completa ținuta, de altfel tradițională, am purtat pe cap cîte o coroniță din flori naturale.

Nu pot să vă redau entuziasmul Emiliei, plăcerea si satisfacția din ochii ei. I-a plăcut la nebunie atît ia, cît si coronița din flori, pe care nu a avut niciodată tentativa s-o scoată din cap.

Nu uitați că trebuie să creați amintiri frumoase copiilor vostri. Depuneți puțin efort si duceți-i la festivaluri, îmbrăcați-i adecvat acestora, creați-le jocuri si povestiți-le istoriile sărbătorilor la care mergeți. Copiii nostri trebuie să cunoască de mici tradițiile noastre si prin asta îsi vor crea o cultură deosebită. Trebuie să le amintiți mereu de unde provenim si cine suntem.

Si nu uitați să le faceți multe multe poze :).

ia-mania-ana-emilia-1 ia-mania-ana-emilia-27 IMG_8846 IMG_8866 IMG_8858

Photots by: Alina Memet Photography

Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Ana Ciorici, accesați: ana.ciorici.com

*Conținutul materialului aparține în exclusivitate autorului. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postare.  

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Reanimăm Stilul Pijama