Reinvent yourself / Top 3 destinații pentru Luna de Miere

_DSC0108 Honeymoon (1) Honeymoon (2) Honeymoon (4) Honeymoon (5) Honeymoon (7) Honeymoon (8) Honeymoon (9) Honeymoon (12) Honeymoon (14) Honeymoon (16)
Luna de miere este vacanta pe care ai sa ti-o amintesti toata viata. De aceea destinatia aleasa nu trebui in nici un caz sa fie aleatorie. Incercati sa cititi cat mai multe forumuri/bloguri, adunati recomandarile prietenilor care va cunosc si sunt familiari cu posibilitatile si asteptarile voastre. Trei destinatii de vis pe care le-am vizitat si va le recomand cu drag sunt Seychelles, Mauritius, Bali. Recomandarile mele sunt subiective, bazate pe experientele mele turistice.
Toate aceste destinatii sunt usor ragiungibile de cele mai cunoscute si sigure companii avia (un aspect important)*. Sunt tari musulmane dar nu va veti simti restrictionati in niciun fel.

SEYCHELLES

O locatie de vis. Insula abunda de vegetatie  si te vei simti imersa in natura. In comparatie cu Maldive sunt mai multe lucruri de facut si de vazut in Seychelles. In plus aici poti sa comunici cu populatia locala pe cand in Maldive acest lucru este mai restrictionat. Daca esti un impatimit al snorklingului atunci alege Maldive. Amandoua insule sunt foarte foArte linistite si au plaje incredibil de frumoase. Noi am ales Seychelles pentru ca ni s-a parut mai verde si mai accesibila decat Maldive. La capitolul resort am ales  Constance Ephelia situat intre doua plaje. Cu siguranta alegerea perfecta. Vezi Poze Aici!  In Seychelles se gasesc hotele si resorturi pentru toate buzunarele. Dar pentru luna de miere recomand cu insistenta sa alegeti un resort luxos. Experienta difera de la cer la pamant. Camerele sunt super moderne, confortabile, baile luxoase, terasele orientate spre plaja. Fiecare grup de casute au propria piscina. Personalul extrem de atent si prietenos. In Ephelia  gasiti cinci restaurante la alegere cu bucataria locala, italiana, chineza, japoneza, mixta (awww, mi se face gura apa). In plus oferta spa este irezistibila. Nu plecati din resort daca nu ati fost la Le Spa du Constance. O experienta de neuitat.  Sunt si o sumedenie de activitati sportive care se pot practiva pentru perechile mai active. Dar in linii mari pentru cei care cauta sa se deconecteze de restul lumii, sa se relaxeze si sa se piarda in natura – Seychelles e alegerea potrivita.
Tips: transportul oferit de resorturile de lux uneori necesita o plata suplimentara care este foarte scumpa. Incercati sa luati un taxi de la aeroport. Preturile variaza intre 40-60 Euro (se accepta doar euro si dolari) pe directie.
Mai multe poze aici:  Seychelles Instagram Diary,  Ephelia BeachRainy Paradise .

MAURITIUS

Aici deja luna de miere devine mai activa. Sporturile acvatice sunt la ele acasa in Mauritius. Destinatia preferata de francezi in special pentru ca Mauritius a fost (si) colonie franceza pe timpuri (1715-1810) si se vorbeste in franceza (creola). Pe lista de vazut/facut e Port Louis, excursiile in barca, snorklingul, vezi plantatiile de ceai Bois Cheri Tea Plantation, muzeul trestiei de zahar L’Aventure Du Sucre, Chamarel – Terres des Sept Couleurs – o formatie geologica ce cuprinde dune de nisip de 7 culori – un adevarat spectacol pentru ochiul uman. Un resort de 5 stele pe care vi-l recomand e Shandrani Resort & Spa situat si acesta intre doua plaje.  Mai multe poze  aici Postcards from Mauritius  si aici Mauritius Diary.

BALI

Recomand celora carora nu le moare furnica sub picior (la figurat binenteles). Sunt multe multe de facut in Bali. Atunci cand alegeti resortul asigurativa ca este unul cu o buna reputatie si per standard. Evetati sa dati dreptate comentariilor de pe TripAdvisor. Nu reflecta realitatea de multe ori. Un resort placut este Ayodya Bali. Nu este ultra modern (se vede ca era pe timpuri) dar e foarte linistit mai ales daca ajungi la inceputul sezonului. Mi-a placut designul local al camerei. Halatul si papucii de camera sunt realizate in printul balinez pe care le puteti achizitiona in shopul resortului.  Un resort bun inseamna si accesul la o plaja frumoasa. De la hotel/resort puteti sa va inscrieti pentru excursii in Ubud si in parcurile zoologice. Nu va recomand sa alegeti excursii si ghizi din strada. O sa va coste mai mult. Promisiunile initiale nu corespund cu cele  finale. De vazut: Ubud, Templul Uluwatu – Pura Luhur, Templul  Mengwi, Padurea Maimutelor, Lacul si Vulcanul Kintamani, Safari si Elephants bathing, Denpasar City Tour, plajele Nusa Dua and Kuta Dua (pentru comparatie), plantatiile de cafea si multe multe altele. Din pacate nu am reusit sa merg in excursii. Jocul cu valurile s-a terminat cu o entorsa care m-a mobilizat cateva saptamani. Deci atenti la valuri :))  Poze din Bali aici: Bali Instagram Diary  , Aqua
*Pentru Bali unele companii fac un stop in Jakarta. Consultati Agentia pentru detalii.
GET THE LOOK:
FOREVER21 crop top
ICONIC trousers
CHARLES&KEITH shoes
FABRIANO BOUTIQUE travel clutch
LOCATION:
Ephelia Conctance Resort, Seychelles

Pentru a vedea și alte postări ale bloggeriței Nicoleta Buru, accesați: www.nicoleta.me

*Conținutul materialului aparține în exclusivitate autorilor. Redacția Fashion Guide nu poartă răspundere de ideile expuse în postare. 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Rita Ora și-a lansat prima colecție de haine în colaborare cu Adidas