foto

Trei brand-uri autohtone își vor prezenta colecțiile de toamnă la „Fashion night by MINI”

Pe data de 19 septembrie, la Tipografia 5 va avea loc prezentarea de modă „Fashion Night by MINI”.  În cadrul show-ului de modă vor fi prezentate colecțiile marca Sequin, Unicorn by Anastasia Che și White Silence by Tatiana Balaban. Evenimentul este susținut de MINI Moldova și site-ul Locals. Designerii vor prezenta colecțiile sale noi, iar MINI – noul MINI Cooper Countryman.

foto
SEQUIN este fondat de către 2 designeri tineri și talentați – Radion Cicic și Irina Sorokina. La crearea colecției, creatorii de modă afirmă că s-au inspirat din povești și mitologie și le-au combinat cu tendințele moderne. Fata „Sequin” este una senzuală și feminină. Personalitatea ei coincide cu imaginea femeii descrise în povești, mituri și cântece. Colecția nouă oglindește sufletul feminin, inclusiv partea lui întunecată.

Unicorn by Anastasia Che este un brand tânăr apărut recent pe piața autohtonă. Designerii descriu că piesele sale vestimentare întrunesc un mix de forme primitive și combinații de haine filistine.  Colecțiile formează un concept al libertății, deschis pentru provocări. Deși au apărut recent, brandul Unicorn a reușit să se remarce prin stofe calitative și naturale, linii fixe, forme autentice și prin jocuri de forme și culori. Colecția este compusă în mare parte din ținute stil casual și romantic.

Tatiana Balaban este fondatoarea și designerul brandului White Silence. La crearea colecțiilor sale, creatoarea de modă se inspiră din cultura japoneză și folosește des elemente orientale. White Silence este un brand dedicat cămășilor albe neordinare. Brandul se remarcă prin forme, detalii și contraste dintre simetrie și asimetrie.

În cadrul prezentării de modă „MINI FASHION NIGHT”, Tatiana Balaban își va prezenta cea de-a șasea colecție. Pentru această colecție, designerul a colaborat cu creatoarea de modă Anastasia Semanina, care a confecționat bijuterii speciale create pentru acest eveniment.

Designul interior pentru prezentarea de modă  va fi creat de către Andrei Datura.

Accesul la eveniment se face în baza de liste și invitații. Pentru a avea acces la eveniment, scrieți familia și  numele dvs. și lăsați un link-ul către profilul dvs. de pe o rețea de socializare la adresa locals@locals.md.

Fashion Night By MINI w/ Sequin, Unicorn & White Silence from Locals.md on Vimeo.
 

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
hermes
Hermes, colecția primăvară-vară 2014