Campania de publicitate NIKITA RINADI toamnă-iarnă 2015

Anii ’50  ai secolului trecut au devenit un punct de reper pentru designerul brand-ului NIKITA RINADI în  colecția de toamnă-iarnă 2015. Stilul, croiala și imaginea împrumutată din acele timpuri au înflorit cu noi culori în noua colecție care a ieșit cu titlul „Perfect Moments”.

7

Este imposibil să manifești o indiferență totală față de această colecție în stilul anilor ’50: feminină, senzuală și elegantă. În cadrul ședinței foto pentru această campanie de publicitate a participat însăși designerul brand-ului, Nadejda Gudumac.

6

În această colecție există câteva indicii ale feminității și sexualității: umeri dezgoliți, corsete, talie pronunțată.

„Noua colecție se numește „Perfect Moments” deoarece stilul anilor ’50 se consideră cel mai elegant și grațios din istoria secolului al XX-lea. Datorită acestui stil femeia se simțea irezistibilă, iar hainele, machiajul și coafura accentuau foarte bine frumusețea feminină. Femeia anilor  ’50 știa să uimească și să lase impresii plăcute. Neglijența era considerată o calitate de prost gust. Fie că stătea acasă sau mergea la o petrecere, femeia trebuia să încânte în orice situație”, a menționat designerul Nadejda Gudumac.

5

Colecția „Perfect Moments” conține o mulțime de culori luminoase în care s-au folosite materiale naturale de lux. De o popularitate deosebită în cadrul acestei colecții se bucură carourile. Ele arată deosebit de modern și provocator.

4

Datorită designului elegant, carourile cu ușurință își vor făsi loc în garderoba Dvs. Populare sunt combinațiile de culori gri și galben, gri și albastru.

2

Mănușile completează perfect imaginea femeii din anii  ’50. Datorită acelor timpuri, astăzi cu ușurință putem alege o geantă potrivită pentru mănușile pe care le purtăm.

Tendințele anilor  ’50  sunt relevante și pentru zilele noastre. Nu vă fie frică să experimentați și optați pentru un look nou.

3

Brand: NIKITA RINADI

Designer: Nadejda Gudumac

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Gwyneth Paltrow transformată în Audrey Hepburn, Brigitte Bardot și Madonna!