Revista VIP Magazin a desemnat 25 cele mai stilate femei ale Chișinăului! FOTO

Chişinăul tinde a fi stilat, iar stilul îl formează nu doar felul în care arată locuitorii săi, ci şi posibilitatea de a se prezenta din perspectiva gustului estetic, stilului de viață și a diferenței de comportament, notează „VIP Magazin”.

Astfel, în octombrie, revista „VIP magazin” vă invită să cunoaşteţi Chişinăul prin intermediul celor 25 cele mai stilate femei, care au fost puse în vizorul a cinci experți în modă și stil implicați în proiect: Lucia Berdos, Aurelia Neider, Galina Pânzaru, Olga Stepanenco, Ruslan Pituşcan. Fiecare dintre aceștia au oferit participantelor și punctaje pe o scară de la 1 la 10, note care au fost însumate cu rezultatele obţinute pe www.vipmagazin.md, unde vizitatorii au avut posibilitatea să-și voteze favoritul timp de o lună. Iar în ediţia din noiembrie acest proiect va fi continuat cu lista celor 25 cei mai stilaţi bărbaţi ai Chişinăului.

IMG_1657 IMG_6554 IMG_8616 print 1 print _MG_7900 photo-2

Rezultatele topului şi prezentarea celor „25 cele mai stilate femei ale Chişinăului” le puteţi urmări în ediţia din octombrie a revistei „VIP magazin”.

Concept: Sergiu Gavriliță

Coordonator: Daniela Caraiman

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Beauty Expo 2017: Creme pentru îngrijirea zilnică – Restylane