Fashion Guide și Babor Cosmetics anunță concurs! Acum ai șansa să câștigi setul „Babor SPA” în valoare de 1656 lei!

În timpul sezonului rece,  pielea feței și a corpului se deshidratează repede, de aceea necesită o atenție mult mai sporită. Iar pentru a oferi o îngrijire cuvenită, ai nevoie de produse  care să conțină toate vitaminele și uleiurile hrănitoare care vor ajuta pielea ta să se revigoreze. 

Astfel, Fashion Guide și Babor Cosmetics deschide oficial sezonul iernii cu un nou concurs. De data aceasta premiul constituie un set din 3 produse cosmetice „Babor SPA” în valoare de 1656 lei!

reclama_babor_resized

 

Iată ce produse ai șansa să câștigi:

Soothing Shower Milk oferă o terapie intensivă pentru corp datorită conținutului de uleiuri prețioase din componența produsului. Acesta oferă o curățare delicată corpului și face pielea moale și catifelată.

Soothing Body Oil – ulei pentru față, corp și păr. Datorită faptului că foarte ușor se absoarbe, uleiul hrănește și înmoaie pielea și oferă protecție împotriva stresului exogen. De asemenea, Soothing Body Oil hidratează și hrănește părul și îi conferă o ușoară strălucire.

 

Daily Feet Vitalizer cremă hidratantă și  răcoritoare pentru picioare. Aceasta înmoaie bătăturile, neutralizează mirosurile neplăcute și conferă picioarelor un aspect bine îngrijit.

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga Setul Babor Spa în valoare de 1656 lei, este să urmezi următorii pași:

1. Pune LIKE paginii Fashion Guide Moldova.

2. Pune LIKE paginii Babor Cosmetics Moldova.

3. Pune LIKE și SHARE la postarea concursului pe Facebook.

4. Scrie un mesaj privat pe pagina Fashion Guide Moldova, în care să indici concursul la care participi,  numele, prenumele și numărul de contact (aceste date rămânând confidențiale).

Câștigătorul va fi desemnat pe 15 Decembrie 2014, prin tragere la sorți, folosind site-ul www.random.org . Succes!

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Un designer din New York a creat o colecție de genți-mingi