Home Trends / Descoperă magia decorului de Crăciun

Anul Nou şi Crăciunul sunt unele dintre cele mai plăcute și magice evenimente din întregul an. În ajunul acestor sărbători, în sufletele noastre apare o inspirație nemărginită care trebuie corect folosită pentru una dintre cele mai plăcute activităţi – decorarea casei .

Pentru a vă asigura o atmosferă feerică, Fashion Guide vă aduce câteva sfaturi utile pentru a vă împodobi corect, original și în vogă casa.

glamorous-home

Sursa poza: www.freshome.com

Elementul de decor prioritar și indispensabil din orice casă este, cu siguranță, bradul de Crăciun. Acesta este simbolul sărbătorilor de iarnă, iar pentru a ne putea bucura de o atmosferă de vis, bradul trebuie decorat cu multă acuratețe pentru a da dovadă de bun gust, iar această activitate necesită cel mai mult timp.

modern-christmas-tree-decorations-white-ideas-2014

Sursa poza: www.shouduzp.com

Astfel, pentru a avea un brad de Crăciun cât mai deosebit, este recomandat să-l decorezi cu luminiţe albe, care creează efectul de zăpadă. Totuşi, imaginaţia nu are limite, de aceea combină această nuanţă cu oricare alta precum: roşu, argintiu, verde, galben sau albastru. Chiar dacă optezi pentru un brad natural sau unul artificial, poţi confecţiona diverse elemente decorative din lemn, hârtie, pânză sau alte materiale.

blue-and-white-christmas-tree-centsational-girl

Sursa poza: www.centsationalgirl.com

Contact Marketing/ Press Office: 01202 596100

Sursa poza: www.pinterest.com

paul-michael-home-christmas

Sursa poza: www.bayoucitynetwork.com

Nu trebuie neglijate din procesul de decor șemineul, geamurile, uşile și scările. Acestea sunt locurile care o dată ce vor fi amenajate cu elemente decorative de Crăciun, îți vor transforma casa într-o adevărată poveste. Sunt recomandate coroniţele din crenguţe de brad, ghirlandele argintii, elemente trendy confecționate handmade din hârtie, luminiţe, panglici sau globuri colorate. Să nu uităm de fulgi care ar decora perfect o uşă, o garderobă sau tavanul casei.

christmas-designrulz-30

Sursa poza: www.eenigwonen.nl

christmas-designrulz-37

Sursa poza:  www.designrulz.com

decor craciun

Sursa poza:  www.designrulz.com

coronite brad

Sursa poza: www.goodideasforyou.com

decor white house

Sursa poza: www.dreamywhites.com

christmas-flowers

Sursa poza: www.craftsbyamanda.com

новый коллаж

Sursa poza: www.dreamywhites.com

white christmas

Sursa poza: www.designrulz.com

Masa festivă pentru sărbătoarea dintre ani trebuie să fie aranjată în concordanță cu același stil al decorului. Designerii de interior recomandă folosirea tacâmurilor aurii, argintii sau albe, care vor sugera eleganţa şi bogăţia gazdei.

decor craciun fashionguide

Sursa poza: www.kathastrophal.de

Ce mai ține de decor, cert este că de pe masa festivă nu trebuie să lipsească ceasul, care sugerează trecerea timpului şi numără minutele până la intrarea în Noul An, niște crenguţe de brad care vor crea o atmosferă deosebită prin aroma lor pură, iar pentru a garanta magia, nu uita de lumânări, care emană căldură şi lumină în întreaga casă. Pentru a evidenţia specificul serbării, poţi opta și pentru feţe de masă în culorii vii, precum roşul, verdele sau chiar negru.

ceas christmas

Sursa poza: www.versehead.com

tacamuri craciun

Sursa poza: www.designrulz.com

dinner craciun

Sursa poza: www.rajeesood.blogspot.in

cerbi craciun

Sursa poza: www.freshome.com

Autor: Petronela Malcoci

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Trei detalii care fac diferența! Cum să creezi o atmosferă romantică de Valentine’s Day