Home Decor / Cum creăm atmosfera de primăvară în propria casă

Rutina de iarnă a trecut, astfel a venit timpul să aduci prospețimea de primăvară și în casă. Fashion Guide îți sugerează câteva idei și sfaturi utile cum poți să creezi atmosfera de primăvară în propria casă.

Perne colorate. Pentru a adăuga un pic de culoare locuinței, poți să optezi pentru perne colorate aranjate pe canapea. Important este să ții cont de paleta de culori a odăii. Astfel, pentru un interior în care predomină culorile bleu, verde, mov, poți alege nuanțe  în contrast, iar odăile în care predomină culorile neutre precum alb, maro sau bej, pernele cu imprimeuri florale, pastelate vor conferi finețe odăii.

Sursa foto: designmom.com

Sursa foto: etsy.com

28785117fa1e032cb278d28c7f06b907

Sursa foto: bloglovin.com

Sursa foto: engelta.hubpages.com

Sursa foto: cityfarmhouse.com

Cât mai multe flori. Primăvara se asociază cu muguri, iarbă verde și miresme de flori. Poți adăuga flori de cameră cu frunze mari sau flori de primăvară în toate odăile casei. Aroma plăcută și confortul vă este garantat!

Sursa foto: bloglovin.com

Sursa foto: frenchcountrycottage.net

Sursa foto: handmademood.com

Sursa foto: hearthandmade.co.uk

Rearanjează mobila. Experimentează cu piesele de mobilier și mută canapeaua, masa de lucru sau un fotoliu. Nu este obligatoriu ca mobila să se afle de-a lungul pereților. Poți experimenta și opta pentru o aranjare mai neobișnuită, dacă spațiul îți permite acest lucru. Astfel vei evita rutina în casă.

Sursa foto: thesocialhome.blogspot.com

Sursa foto: www.makinghomebase.com

Sursa foto: www.makinghomebase.com

Schimbă accesoriile. Primăvara este anotimul renașterii. De aceea, accesoriile masive și sofisticate trebuie înlocuite cu altele mai simple. Spre exemplu, puteți înlocui perdelele din stofe grele cu altele mai lejere, de nuanțe fine. Sau poți ascunde covorul, astfel, odaia va deveni mai liberă și va părea mai mare. De asemenea, tablourile le poți înlocui cu diverse imagini de primăvară.

31ac7def0105809e2689f60764f6788d

Sursa foto: issuu.com

Sursa foto: bloglovin.com

Decorează masa într-un mod mai festiv. Pune o față de masă din stofe naturale  cu imprimeuri abstracte sau printuri florale și aranjează un set de tacâmuri mai speciale pe masă. De asemenea, nu uita să ornamentezi masa cu flori.

Sursa foto: hadleycourt.com

Cât mai multă lumină. Lumina este unul dintre cele mai importante detalii în orice interior. În cazul în care lumina soarelui nu este suficientă, atunci poți să amplasezi mai multe suprafețe cu oglinzi în odaie. Astfel lumina se va reflecta mai bine. De asemenea, mobila și toate accesoriile textile în culori deschise vor lumina încăperea.

Sursa foto: casasugar.com

Autor: Svetlana Postolachi

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Chanel a dat valoare perlelor / FOTO