Conferă personalitate ținutelor de iarnă cu ajutorul accesoriilor

Accesoriile sunt acele detalii care atribuie personalitate și originalitate ținutelor pe care le purtăm. Pentru sezonul rece eșarfele și colanții nu trebuie să ne lipsească din garderobă. Alese bine, acestea ne pot scoate din anonimat chiar și în cele mai posomorâte zile de iarnă. 

Fashion Guide vă prezintă câteva ținute originale și viu colorate asortate cu fulare Pashmina și colanți de la producătorul autohton Dammex.

Eșarfele

În acest sezon, eșarfele tricotate sunt mai populare ca oricând. Pe lângă faptul că acestea țin cald, multitudinea de forme și culori le face ușor adaptabile la orice ținută. Dacă doriți ca outfit-ul pe care îl purtați să capete un aer modern purtați fularul tricotat cu alte piese vestimentare din lână. Alegeți culorile în așa mod încât acestea să fie în contrast, dar în același timp să repete aceeași gamă coloristică cu alte accesorii. Eșarfele tricotate pot fi purtate sub formă de guler, iar pentru un aer mai fresh, acestea pot fi purtate și ca accesorii pentru păr.

IMG_9047 IMG_9092 IMG_9088 IMG_9053 IMG_9272 IMG_9408 IMG_9414

Un alt trend foarte popular sunt eșarfele în carouri. Indiferent că optați pentru carouri mari, sau mărunte, acestea vă vor scoate din anonimat chiar dacă le asortați cu cele mai simple ținute. Eșarfele în carouri se potrivesc perfect atât la ținute clasice și elegante, cât și la cele casual. Optați pentru nuanțe puternice și viu colorate pentru a adăuga culoare ținutelor monotone.

IMG_9156 IMG_9186 IMG_9306

Colanții

Colanții sunt accesorii foarte versatile, care completează cu succes ținutele și pot fi purtați aproape în orice sezon, important este să-i asortezi corect.  Cel mai complicat sezon este cel rece, atunci când temperaturile joase nu permit să experimentezi prea mult la capitolul vestimentar. Cu toate acestea, există câteva moduri în care colanții vor adăuga rafinament și stil ținutei pe care o porți.

IMG_9077 IMG_9114

Colanții colorați nu trebuie să vă lipsească din garderobă. Dacă nu sunteți adepta unor ținute în culori aprinse, optați pentru culori mai profunde precum bordo, albastru închis, mov etc. Asortați cu fuste midi, pulovere din lână sau cu rochii tricotate acestea vă vor conferi căldura și confortul necesar. Important este să alegeți culori în contrast, astfel veți obține un efect fenomenal. Pentru ținutele clasice, optați pentru colanții în nuanțe neutre precum maro, gri sau negru care să fie în armonie cu celelalte culori dominante din ținută.

IMG_9190 IMG_9230 IMG_9291 IMG_9352 IMG_9403

Unde cumpărăm?

Pashmina Shop este magazinul care îți pune la dispoziție o varietate enormă de eșarfe și accesorii. Aici poți găsi peste 70 de modele de eșarfe pentru orice gust, stil și chiar pentru orice sezon și poți să-ți completezi garderoba cu accesorii în vogă la un preț accesibil. Mai mult, eșarfele vor fi un cadou superb pentru cei dragi, luând în considerație că suntem în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Adresa: str. Stefan cel Mare si Sfint, 126

Tel: (022) 233 234

Website: www.pashmina.md

Facebook: www.facebook.com/pashmina.md

Dammex este magazinul  care pe lângă varietatea enormă de costume de baie, pune la dispoziție o multitudine de modele de colanți.  Fie că aveți nevoie de colanți subțiri pentru un costum clasic sau o rochie creion, fie că vă doriți colanți mai groși pentru sezonul rece, magazinul Dammex vă oferă produse pentru toate necesitățile dvs.

Adresa: str. Alexandru cel Bun, 36

Tel: (022) 545 836, 079 432 263

Facebook: www.facebook.com/dammex.md

Despre proiect:

Coordonare și Styling: Doina Popov, Svetlana Postolachi

Foto: Iuri Cazac

Model: Anastasia Fotachi

Make-up artist: Ecaterina Chetrușca

Piese vestimentare: Magazinul Kupper’s

*Acest conținut este publicitar

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Nadin Gudumac: “Noua colecție Nikita Rinadi combină eleganța și confortul”