Trei detalii care fac diferența! Cum să creezi o atmosferă romantică de Valentine’s Day

Faptul că trebuie să te gândești din nou la cadouri și surprize nu este un motiv pentru care să te stresezi în „cea mai romantică zi a anului”. O cină mai deosebită și o atmosferă caldă acasă îți va garanta o seară plină de relaxare și va fi un cadou mereu actual. Mai mult, intimitatea de acasă poate fi mult mai plăcută decât în restaurantele arhipline din oraș.

Pentru a crea o atmosferă romantică în propria locuință iată câteva elemente de decor la care să atragi atenția:

1. Florile

Pentru a reda culoare și viață locuinței, cumpără mai multe buchete de flori. Acestea pot fi aranjate pe geam, pe masa unde veți lua cina sau pe cea de lucru. De asemenea nu uita să arunci câteva petale de flori pe patul din dormitor. Poți opta pentru flori precum lalele sau trandafiri.

Collage 1

2. Uleiurile cu bețișoare parfumate și lumânările aromatizate 

Cosmetica de casă nu trebuie neglijată atunci când îți decorezi casa. Lumânările decorative și bețișoarele parfumate vor reda o atmosferă plăcută apartamentului, important este să alegi aromele din aceeași categorie.Collage 4

3. Lenjeria de pat

De regulă sărbătoarea îndrăgostiților este asociată cu nuanțele de roșu și roz, dar un decor romantic poate presupune și nuanțe pastelate precum bej, verde mentă, bleu și roz pastelat. Aceste nuanțe vor fi perfecte atât pentru decorațiuni cât și pentru lenjeria de pat. Optează pentru țesături naturale, moi și delicate, plăcute la atingere.

Collage 3

Cosmetica decorativă pentru casă și lenjeria de pat poate fi achiziționată la magazinul Bellora.

Adresă: bd. Moscovei 2

Tel: +373 22 322999

Sursa foto: arhiva Bellora / www.pinterest.com

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Red Carpet / Ținutele vedetelor la Gala Premiilor Oscar 2015