Adaugă culoare și prospețime în casă cu ajutorul noii colecții de lenjerie de pat de la Bellora!

Odată cu sosirea primăverii, casa noastră are nevoie de un aer proaspăt și de ce nu, poate chiar de mici schimbări. Un detaliu important și care creează atmosfera în dormitor este cu siguranță lenjeria de pat. Aceasta poate schimba imediat aspectul odăii, dar la fel îți poate garanta și buna dispoziție de dimineață sau înainte de somn. 

Lenjeria de pat potrivită este esențială pentru un somn odihnitor, din acest motiv ea trebuie să fie calitativă și plăcută la atingere. Alege întotdeauna lenjerii din materiale naturale, precum in sau bumbac, deoarece acestea ajută organismul să se relaxeze şi să se simtă confortabil.

Lenjeriile de la Bellora se remarcă printr-o calitate superioară a materialului şi prin finisaje foarte bine executate. Calitatea somnului tău este direct influenţată de materialul folosit în lenjeria de pat, aşa că este bine să alegi mereu materiale naturale, de cea mai bună calitate.

Dacă vrei să acorzi un plus de personalitate camerei, alege modele viu colorate, cu flori sau peisaje imprimate. Dacă ești adepta unui stil minimalist, atunci poți alege lenjeria de pat în culori pastelate sau cele în nuanțe precum bej, ivory sau gri.

În noua colecție Bellora poți găsi lenjeria de pat perfectă pentru stilul casei tale, fie acesta romantic, modern, minimalist sau clasic.

Fashion Guide vă prezină mai jos colecția de la Bellora pentru sezonul primăvară-vară 2015. Acestea sunt delicate, au țesătură fină și plăcută la atingere.  Modelele sunt pline de culoare, având atât imprimeuri florale în ton cu începutul primaverii, cât și modele geometrice sau în nuanțe pastelate.

01-1243 03-1245 07-1249 009-1284

ao ap cz dd dj dk g i

*Toate produsele prezentate mai sus pot fi procurate în magazinul Bellora, pe bd. Moscovei 2 sau de pe site-ul www.artvest.md.

 Autor: Svetlana Postolachi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Carouri, dungi și franjuri. Colecțiile Spring 2017 prezentate la Milan Fashion Week / PART II