Ei sunt cei care dictează moda. Vezi top 20 cei mai influenţi fashion bloggeri din lume

Pentru unii sursă de inspirație, pentru alții fashion icon. Mă refer la bloggerii de modă care au devenit faimoși în întreaga lume după ce au avut curajul să îşi scoată stilul personal la rampă. Pentru majoritatea dintre ei, blogul personal nu mai este doar un hobby, ci un business destul de profitabil. Acum, aceștia nu sunt doar niște pasionați de fashion, dar personalități invitate în primele rânduri la fashion show-uri, colaboratori ale brandurilor de renume, invitaţi speciali la emisiuni TV și critici de modă.

Fashion Guide vă prezintă 20 de fashion bloggeri care, la moment, sunt considerați cei mai populari și influenți în domeniul modei.

aa02207ea9099551_456534982.xxxlarge_2x

Sursa poza: www.popsugar.com

1. Chiara Ferragni, The Blonde Salad 

Este o tânără originară din Italia, are 27 de ani și locuiește la Los Angeles. Ea se poate lăuda cu mai mult de trei milioane de fani pe Instagram. După ce a apărut pe coperta mai multor reviste celebre de modă, aceasta și-a lansat și propria marcă de încălţăminte.

1a

2

2. Aimee Song, Song of Style 

Aimee are 28 de ani şi este un designer de interior din Los Angeles. Outfit-urile sale postate pe blog  au captat atenţia atât a brand-urilor renumite, cât și a cititorilor simpli.

2a

x2374

3. Wendy Nguyen, Wendy’s Lookbook

Wendy Nguyen, este o tânără de 31 de ani care a devenit cunoscută datorită canalului ei de pe YouTube. Wendy a găsit echilibrul perfect dintre fashion și povești emoționante de viață.

3a

Shear-Tunic-6

4. Kristina Bazan, Kayture 

Modelul şi blogger-ul elvețian are un public impresionant pe rețelele de socializare ce ajunge la un milion de fani. De asemenea, Kristina este apreciată pentru stilul de care dă dovadă. Aceasta poartă ținute ale brandurilor Louis Vuitton, Hugo Boss, Piaget, Elie Saab, Valentino etc.

4a 11

5. Julie Sariñana, Sincerely Jules

Julie este o bloggeriță în vârstă de 29 de ani, care locuiește la Los Angeles. Stilul ei este simplu, accesibil, iar blogul i-a oferit posibilitatea să creeze propria linie de tricouri, pe care sunt imprimate citate inspiraţionale.

5a bananarepublic15.jpg_effected

6. Rumi Neely, Fashion Toast 

Rumi și-a deschis blogul în 2007. Datorită popularității obținute, a lansat propriul brand de haine care poartă denumirea de „Are You Am I”, care prezintă îmbrăcăminte precum cămăşi de noapte, pijamale și maiouri cu tăieturi provocatoare.

6a IMG_3363

7. Nicole Warne, Gary Pepper Girl 

Nicole este originară din Sydney. Aceasta și-a deschis blogul în 2009, inițial ca un magazin online de haine vintage. Publicul a fost cucerit de stilul de care dă dovadă, iar în prezent blogul „Gary Pepper Girl” se bucură de un succes răsunător.

7a victoria_beckham-delinfa_delettrez-nicole_warne-luke_shadbolt-11

8. Blair Eadie, Atlantic-Pacific 

Stabilită la New York, Blair este bine cunoscută pentru stilul ei accesibil şi abordarea delicată a modei. Fashionista lucrează concomitent ca merchandiser pentru brand-uri ca Gap și Tory Burch, astfel, cititorii blogului „Atlantic-Pacific” se transformă în cumpărători.

8a bee+8

9. Julia Engel, Gal Meets Glam 

Julia are un blog relativ nou, dar unul foarte confortabil în navigare datorită link-urilor ataşate la fiecare piesă din ţinută.

9a juliaengel

10. Nicolette Mason, Nicolette Mason`s Diary

Nicolette are o rubrică personală în revista Marie Claire și în toamna anului trecut a creat colecție vestimentară pentru brand-ul Modcloth. Este una dintre cele mai căutate blogeriţe plus-size și care ți se întipărește în minte de la prima vedere.

10a Nicolette-Mason-2

11. Shea Marie, Peace, Love Shea 

Bloggeriţă şi gazda unui post TV, Shea Marie crează colaborări fascinante cu brand-uri precum Dior, Gucci, H&M și Guess.

11a B4HM6AxAcvhLouQZPnY89CfhpgqdIQCDg75eE_WNwgo

12. Bryan Grey Yambao, Bryanboy 

Blogger-ul Bryan Grey Yambao a pornit de la un simplu jurnal online și a ajuns o celebritate în lumea modei. Acesta a fost chiar și în echipa de juriu timp de mai multe sezoane în show-ul „America’s Next Top Model”.

12a bryanboy-thenewpotato-1

13. Elin Kling, A Style Journal The Wall

Elin a fost unul din primii care a început colaborările cu brand-urile în vederea creării colecţiilor vestimentare. Dezvoltându-și această pasiune, Elin şi-a lansat propria marcă de haine numită „Toteme”.

13a holding-most-wanted-street-style

14. Zanita Whittington, Zanita’s Blog

Pe lângă blogging şi modeling, Zanita este pasionată şi de arta fotografică. Pe acest blog, fashionista nu doar își prezintă ținutele, dar oferă şi sfaturi utile pentru bloggerii începători.

14a 58-SZM-COV

15. Gabi Gregg, Gabifresh

Gabi este un blogger plus-size, care şi-a creat un blog din motivul că nu îşi putea găsi un job în jurnalismul de modă. Astăzi, Gabi este deseori invitată la diverse show-uri TV, a creat o colecţie de cosume de baie şi lucrează în parteneriat cu brand-uri precum Misguided, Nordstrom şi Laura Mercier.

15a Gabifresh_2487

16. Danielle Bernstein, We Wore What

Blogul Daniellei a fost lansat când aceasta era la școală și dorea prin intermediul acestuia să devină populară. Ideea s-a bucurat de un succes răsunător, iar datorită postărilor informative și actuale despre tendințele de modă, fashionista a câștigat și un proiect de design cu Topshop.

16a K5fRZ9d

17.  Jessica Stein, Tuula Vintage

Blogger-ul din Sydney, Australia, îşi petrece practic tot timpul în călătorii. Ea este una dintre favoritele designerilor datorită faptului că are un gust estetic rafinat şi duce un mod de viaţă de invidiat.

17a jessica-stein_marrakech

18. Susanna Lau, Style Bubble

Blogul „Style Bubble” este urmărit de un public divers, nu doar de iubitoarele de modă, întrucât ea spune mereu lucrurile pe nume. Totodată, Susanna mai scrie și pentru publicațiile revistelor ca Elle UK și Business of Fashion.

18a Susie-Bubble-11-small

19. Chriselle Lim, The Chriselle Factor

Chriselle este stilist de profesie, iar pe video-blogul său de pe YouTube împarte o sumedenie de sfaturi și sugestii fashion. Ea colaborează cu brand-uri ca Coach şi Banana Republic.

19a chriselle_lim_red_blazer_black_sweater_tiffany_co_bag_cover

20. Jane Aldridge, Sea of Shoes

Jane şi-a lansat blogul la vârsta de numai 15 ani. Astfel, de mai bine de opt ani se bucură de o continuă ascensiune a popularității. De asemenea, ea colaborează cu branduri precum Lovegold şi Cartier.

20a Texas

Autor: Cristina Lupu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Happy Valentine’s Day! Câștigă parfumul perfect pentru EL de la AVON