RED CARPET / Ținutele vedetelor la Burberry Fashion Event din Los Angeles

Burberry a sărbătorit spiritul londonez în „inima” industriei de entertainment, orașul Los Angeles, printr-un eveniment memorabil ce a avut loc la Observatorul Griffith, aflat pe Mount Hollywood și la care au participat 700 de invitați.

Găzduit de Christopher Bailey, Chief Creative și Chief Officer al casei de modă britanice, show-ul a reunit peste 700 de invitați printre care s-au aflat: Elton John și David Furnish, Jason Statham și Rosie Huntington Whiteley, familia Beckham, Mila Kunis, January Jones, Anna Wintour, Mario Testino, Kate Beckinsale, Naomi Campbell, Cara Delevingne, Suki Waterhouse, Jamie King, Ryan Seacrest și alte celebrități.

Potrivit elle.ro, în cadrul prezentării, modelele Burberry au purtat haine din colecțiile feminine și masculine Burberry Prorsum toamnă-iarnă 2015. Show-ul de modă s-a încheiat prin prezentarea unei selecții de haine de seară, în care s-au aflat rochii din tul și jachete de smoking din catifea care vor fi disponibile exclusiv în flag-ship store-ul Burberry Beverly Hills din Rodeo Drive.

Burberry-Los-Angeles-Anna-Wintour-wearing-Burberry-at-the-Burberry-_London-in-Los-Angeles_-event. Burberry-Los-Angeles-Cara-Delevingne-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-even_001 Burberry-Los-Angeles-Cat-Deeley-at-the-Burberry-_London-in-Los-Angeles_-event. Burberry-Los-Angeles-Chiara-Ferragni-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-even_001 Burberry-Los-Angeles-Christopher-Bailey-and-Rosie-Huntington-Whiteley-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event Burberry-Los-Angeles-David-and-Harper-Beckham-on-the-front-row-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event Burberry-Los-Angeles-Kate-Beckinsale-and-Jamie-King-on-the-front-row-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event Burberry-Los-Angeles-Kate-Beckinsale-and-Rachel-Zoe-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event Burberry-Los-Angeles-Liberty-Ross-wearing-Burberry-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event Burberry-Los-Angeles-Mila-Kunis-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event Burberry-Los-Angeles-Victoria-Beckham-at-the-Burberry-_London-In-Los-Angeles_-event

Sursa foto: fashionmagazine.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Adelina Iucal: Expoziția ISaloni Milano. Impresii din prima sursă