AVON NUTRA EFFECTS BEAUTY TEST / Aliona Moon: „Îmi simt tenul mai curat și sănătos”

La inițiativa AVON și Fashion Guide, patru femei din lumea mondenă autohtonă au testat timp de două luni setul format din creme hidratante, o spumă de curățare revitalizantă și o loțiune tonică matifiantă din gama Avon Nutra Effects. După finisarea perioadei de testare, fiecare vedetă în parte a oferit un interviu site-ului fashionguide.md în care a povestit propria experiență, cum se simte tenul lor după ce au aplicat produsele, care sunt problemele cu care se confruntă pielea și cum au reușit să le soluționeze.

Una din cele patru femei implicate în proiect este interpreta Aliona Moon – prima care ne-a împărtășit experiența sa și ne-a oferit mai multe detalii despre ritualul ei zilnic de înfrumusețare.

IMG_9542

Dimineața mea începe cu un pahar cu apă, câteva exerciții de înviorare, igiena personală, ritualul zilnic de înfrumusețare și un mic dejun care să includă fructe și legume.

După cum bine știm, frumusețea, în mare parte, vine din interior, așa că în fiecare dimineață încerc să mă trezesc cu zâmbetul pe buze, astfel  și ritualul de îngrijire devine mai plăcut. Obișnuiesc să-mi curăț tenul, să îndepărtez toate impuritățile și să-mi hidratez bine pielea. Un rol important îl au și exercițiile fizice care tonifică pielea corpului.

IMG_9511

Pentru a îndepărta impuritățile de pe față îmi curăț foarte bine tenul cu apă și spumă demachiantă, apoi folosesc tonicul și într-un final crema hidratantă pentru ochi și față. În timpul zilei folosesc uneori un spray cu apă termală și șervețele demachiante pentru un refresh. Cât despre măștile pentru față, obișnuiesc să experimentez cu produse naturiste.

IMG_9582

IMG_9565

Produsele perfecte pentru fața mea sunt acelea pe care le găsesc experimentând și care mă fac să mă simt confortabil în pielea mea.

Timp de o lună am testat produsele de la Avon, gama Nuttra Effects. Nu credeam că voi fi atât de mulțumită de efectul acestora. Tenul meu este mai echilibrat acum, mai curat și mai sănătos, fiind reduse și multe din problemele cu care mă confruntam.

IMG_9593

Din setul Nutra Effects cel mai mult îmi place spuma pentru față, foarte fină, cu miros plăcut și care curăță în profunzime tenul. Soluția tonică matifiantă mi-a îndepărtat acneea și problemele din zona T, doar mirosul acesteia nu se numără printre preferatele mele. Din cele două creme testate – Balance și Hydration, cea din urmă mi s-a potrivit mai mult, lăsând o senzație plăcută după folosire. 

IMG_9642

Un ten sănătos îti oferă încredere în sine. Mă conving tot mai mult că omul frumos este cel sănătos, așa că trebuie să avem grijă de ceea ce mâncăm, cât ne mișcăm și de igiena noastră.

Îndemn femeile să rămână naturale, să ducă un mod de viață sănătos și să facă ceea ce le aduce plăcere, deoarece emoțiile pozitive te mențin tânără și frumoasă.  

IMG_9604

IMG_9617

Setul Avon Nutra Effects îl puteți găsi AICI

PicMonkey Collage

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
MUZEUL „LOUIS VUITTON” SE VA DESCHIDE PE 26 OCTOMBRIE / FOTO