Fii pregătită pentru sezonul de catifea. Călătorește cu ajutorul trusei de vară de la Felicia

Chiar dacă este sfârșit de vară, nu ezita să faci o escapadă la mare. Soarele este încă generos, apa este caldă, iar litoralul își mai așteaptă musafirii. Profită de sezonul de catifea și bucură-te cel puțin o săptămână de valurile mării și razele soarelui.

Motivul forte pentru care nu trebuie să ratezi o asemenea vacanță este că prețurile sunt cu mult mai generoase. Iar dacă tot mergi toamna la mare, atunci optează pentru o destinație exotică și mai aproape de ecuator. Spania, Grecia, Italia și Dubai sunt alegerea perfectă. Iar dacă îți dorești mai mult soare, atunci alege o țară ce are climă tropicală. O vacanță în Argentina, Puerto Rico, Cuba, Tanzania sau Ecuador sunt țările ideale pentru o aventură în sezonul de catifea.

Old classic car on the beach of Cuba

Sursa foto: www.investmentu.com

3

Sursa foto: www.anyarena.com

Deși razele soarelui nu sunt atât de puternice, asta nu înseamnă că trebuie să neglijezi capitolul protecția solară. Ai grijă să îți cumperi creme și spray-uri calitative pentru a-ți proteja pielea de razele nocive. Felicia îți pune la dispoziție o trusă de vară în care găsești orice tip de produse de care ai nevoie. Fie medicamente, fie loțiuni pentru bronz sau sfaturi utile, pe toate le găsești aici. Ghidul îți va asigura o vacanță liniștită și vei călători fără peripeții.

4Sursa foto: www.themysteriousgirl.ro

Nu uita, atunci când îți programezi o călătorie întocmește-ți o listă cu toate lucrurile de care ai nevoie. Banii, pașaportul, telefonul cu toate accesoriile sunt în capul listei. Produsele de cosmetică, frumusețe și îngrijire își au un loc aparte. Dacă mergi pe litoral atunci ia neapărat cu tine pătură, prosop, pălărie, ochelari, spray de bronz și după plajă, apă termală și alte produse de care mai ai nevoie. Costumul de baie, șlapii și alte lucruri indispensabile din garderobă nu au cum să fie uitate acasă.

5

Sursa foto: www.annaturanova.com

P.S O gamă variată de produse puteți găsi în rețeaua de farmacii Felicia, tot acolo poți găsi Trusa de vară – Ghidul tău pentru o vară perfectă! Mai multe detalii le puteți găsi AICI

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Review / Tendințele observate în cadrul săptămânii Haute Couture SS 2015 de la Paris