Workshop / Gabriela Atanasov și Rusanda Cojocaru te învață cum să devii super-woman pe online!

How to be an ONLINE Super-Woman? Cred că și de această dată te întrebi: cum să devin și eu așa? Răspunsul îl vei obține de la două tinere creatoare de modă care fac furori în România. Este vorba despre Rusanda Cojocaru și Gabriela Atanasov care vin la Chișinău pe 15-17 aprilie. Acestea vor ține o serie de workshop-uri de comunicare & fashion.

online workshop super woamn

De ce nu ai voie să lipsești de la acest workshop? Fiind că aceste două fashioniste îți vor spune din propria experiență cum să te promovezi în lumea modei, ce trebuie să faci pentru a avea un blog popular și îți vor da mii de sfaturi pentru un styling reușit. Reporterul Fashion Guide a reușit în exclusivitate să vorbească cu organizatoarele workshop-ului și să vă aducă mai multe detalii despre eveniment.
 
Rusanda Cojocaru, creatoarea Bookletta, spune că sesiunile workshop-ului a fost structurat pe mai multe părți: „How to BLOG”,  „Cum să promovezi un produs inovator”, styling și event planning.
 
HOW to BE an ONLINE Super-Woman” este pentru acele femei care au foarte multă dăruire pentru lumea PR-ului și au nevoie să se conecteze cu oameni din același domeniu pentru a se inspira, pentru a prinde curaj să facă ceea ce visează. Pentru noi, aceasta este o ocazie unică de a ne cunoaște clientele, designerii, colegele de meserie, dar și oameni noi din industria de la Chișinău. Știu că vom veni cu un val de aer foarte creativ pentru că atunci când eu și Gabi ne combinăm puterile, întotdeauna rezultatele sunt spectaculoase. Personal Branding există deja în Moldova, noi doar venim cu un ghid de „orientare în spațiu” și adaptare la ce înseamnă brand personal, astăzi – un concept care evoluează cu pași rapizi. Despre Fashion PR noi nu vom discuta teorie, ci lecții învățate până acum: cu bune și cu rele, bineînțeles. Invent it & Event it este workshop-ul nostru preferat. Povestim despre evenimentele organizate, ce gafe am făcut, ce riscuri ne-am asumat, cum abordezi o locație, un partener, o negociere, cum faci barter, etc. Bineînțeles, am multe povești picante din backstage pentru cele care vor veni la workshop!”, spune Rusanda Cojocaru.

12923152_10207219009327126_4004230285495495567_n

Gabriela Atanasov, renumită în România datorită brandului său „Sweet Paprika”, recunoaște că sunt mulți oameni care își doresc să afle informații despre PR, branding, styling și blogging.
 
Eu sunt un om care nu țin pentru mine ceea ce am învățat. Eu cred că oamenii îmbătrânesc, iar vin alții noi în loc, că trebuie să te împrietenești cu tinerii și trebuie să-i ajuți să ducă moda mai departe. Cred că în Moldova, moda poate fi definită prin OPULENȚĂ vs SIMPLITATE. Eu cred că cele două, dozate corect pot conviețui împreună, fără să arate nefiresc. O să încerc să le arăt că pot transforma, uneori, și un lucru ieftin sau un kitsch în ceva frumos sau chic și nu ai nevoie neapărat să porți un brand de lux pentru a arăta de milioane. Vom colabora cu designerii locali pentru acest styling. Vom avea produse de la diferite brand-uri locale și practic le vom arăta tips-uri despre cum să le mixeze și cum să le îmbrace corect. Am făcut un mini plan a ceea ce urmeaza de discutăm la workshop-up de styling: Degeaba construiești un imperiu, dacă nu ai grijă să arăți și tu ca o regină! Cromatica care ni se potrivește vs Tendinte. Cum ne punem în evidență punctele forte prin croiala corectă a hainelor? Ce spune haina ta despre tine? Dar machiajul? Dar Coafura? Second hand și Vintage vs Haine noi? Dress for success! Promit să vă învăț și cum să vă legați un turban, că tot vine vara”, a dezvăluit Gabriela Atanasov.

944870_10207226422712456_4528076058035420188_n

Mai jos vezi programul:

Ziua 1, 15 aprilie:
17:00-20:00 Personal Branding & Fashion PR

Ziua 2, 16 aprilie:
12:00-16:00
Partea I – How to BLOG?
Partea II – Create & Innovate

Ziua 3, 17 aprilie:
14:00-16:00 Invent it & Event it
16:00-18:00 Styling tips cu Sweet Paprika & branduri din Moldova
18:00-21:00 Cocktail și acordarea diplomelor de participare

Pentru mai mult detalii organizatorice privind participarea la eveniment, accesați pagina de facebook.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Street Style: Look-urile colorate de la Milan Fashion Week 2016