Fashion Guide și Flora Therapy anunță concurs!

Fashion Guide în colaborare cu Flora Therapy organizează un concurs! Câștigă un set aromat de sare de baie și bucură-te de o piele fină și catifelată.

Processed with VSCO with m5 preset

Sarea de baie de la Flora Therapy este compusă din sare de mare și de himalaya. Produsul conține 84 de minerale pure, nu are adaos de iod  și nu este tratat industrial. Sarea de mare conține diverse elemente benefice pentru sănătate precum fier, magneziu, zinc, calciu, fosfor, etc.

Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with m5 presetPentru un rezultat mai bun, sarea conține și uleiuri esențiale. Efectul acestora asupra corpului este uimitor. De regulă, uleiurile acționează prin două metode: miros (aromaterapie) și absorbția lor în piele (prin masaj). Aromaterapia influențează sistemul olfatic și nervos, ajută corpul să se relaxeze și are un efect calmant asupra creierului. La fel de benefic pentru sănătate este și masajul cu uleiuri esențiale. Odată ce pielea absoarbe aceste uleiuri, ele ajung direct în corp. Efectul acționează asupra sistemului limfatic, digestiv, etc.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Setul de sare de mare Flora Therapy te vor ajuta la detoxifiere, îți vor purifica și exfolia pielea. Pe lângă asta, sarea de baie te va ajuta să menții echilibrat nivelul de PH și cel al tensiunii arteriale.

CONDIȚII DE PARTICIPARE LA CONCURS

Tot ce trebuie să faci pentru a câștiga setul aromat este să îndeplinești următorii pași:

1. Pune LIKE paginii Fashion Guide Moldova

2. Pune LIKE paginii Flora Therapy

3. Puneți LIKE și SHARE la postarea concursului pe Facebook. Nu uitați de comentariul #behealthy with #fashionguidemd and #floratheraphy atunci când faceți share.

Câștigătorul va fi desemnat pe 29 aprilie 2016, prin tragere la sorți, folosind site-ul www.random.org. Succes!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Beauty Tips de la AVON / Cum obținem un machiaj perfect pentru tenul bronzat