Mergi la bronzat? Vezi aici sfaturile și produsele must-have în această vară

Soarele și apa sunt ingredientele care ne fac vara mai colorată. Toate bune și frumoase până într-un anumit moment: razele soarelui nu sunt tocmai benefice pielii noastre! Într-adevăr aceasta prinde o culoare arămie deosebită după bronz, însă pielea mai este și sufocată, la propriu, din cauza soarelui.

Din acest motiv, Fashion Guide ți-a pregătit o listă cu reguli de care trebuie să ții cont atunci când mergi la bronzat. Iar pentru un efect de durată și minunat îți recomandă și anumite produse.

mobile-spray-tanning-expert-in-Canberra-for-beauty-fashion-and-brides-glowing-tan-canberra

Sursa foto: www.sparrowmakeup.com.au

1. Este contraindicat să îți expui corpul la soare între orele 11.00-16.00. Razele soarelui în acest interval de timp sunt foarte dăunătoare pielii tale. Profită de aceste ore și bucură-te de ziua liberă, citește o carte, odihnește-te la umbră sau trage un pui de somn.

2. Atunci când mergi la bronzat, primul lucru care trebuie să-l iei cu tine este spray-ul pentru bronz. Acesta îți protejează pielea de radiații, previne arsurile solare și deshidratarea pielii. Iar dacă nu vei ține cont de regulă, fii conștientă de faptul că pielea ta va îmbătrâni mult mai rapid. Așa că ai grijă să îți acoperi fiecare parte de corp cu spray. În cazul în care ratezi o zonă, atunci te vei pomeni cu un „bronz pătat”. Noi îți recomandăm cu încredere Spray-ul Noreva SPF 50+.

Spray Noreva fg

Sursa foto: www.felicia.md

3. Un pas important este să îți alegi o loțiune ce are factorul de protecție potrivit pielii tale. Specialiștii ne recomandă unul ce are un efect de cel puțin 30 de minute. Neapărat optează pentru crema ce are indicat pe pachet UVA și UVB. Pentru persoane blonde sau roșcate sunt recomandate cele cu factorul de protecție 35, iar pentru cele brunete sunt binevenite și cele de 10-15. Te îndemnăm să folosești Crema Noreva SPF 50+.

!!! Pentru un bronz perfect, aplică pe față o cremă cu factor mai mare de protecție decât pe restul corpului. Această zonă este de câteva ori mai sensibilă și este predispusă la arsuri. Nu te grăbi să te răcorești imediat după ce ai aplicat crema pe corp. Dermatologii ne atenționează că loțiunea reușește să fie absorbită în piele abia după 30 de minute. Bucură-te de soare, după care sari în piscină.

crema corp Noreva FG

Sursa foto: www.felicia.md

5. După ce ai terminat sesiunea de bronzat, mergi la duș. Apa va reuși să îndepărteze de pe piele sarea din mare sau clorul din piscină. Nu uita de cremele „After Sun”. Efectul acestora este fără îndoială benefic sănătății pielii tale. De altfel, după duș te sfătuim să folosești și o cremă hidratantă sau un lăptișor de corp cu diverse vitamine. Aceasta va fixa bronzul, dar și va înmuia tenul uscat. Optează pentru Crema Hidratantă de la Noreva.

crema hidratanta Noreva FG

Sursa foto: www.felicia.md

6. Pielea de pe buze este la fel de sensibilă, așa că după sesiunea de bronz acestea devin uscate. Ai grijă se le îngrijești și să le hidratezi la timp și corect, întrucât acestea nu sunt capabile să se autohidrateze, asemenea părului sau pielii de pe restul corpului. Soluția perfectă este Balsamul de Buze de la Noreva ce nu trebuie să lipsească din poșeta ta. Produsul îți garantează buze lucioase și catifelate.

Hidratare buze

Sursa foto: www.felicia.md

 

P.S Toate aceste produse  le puteți găsi în rețeaua de farmacii Felicia, tot acolo poți găsi Trusa de vară – Ghidul tău pentru o vară perfectă! Mai multe detalii le puteți găsi AICI

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Beauty trend / Machiajul nude – cum îl obții și de ce produse ai nevoie