Tendințe „back in time”. Colecțiile Spring 2017 prezentate la Milan Fashion Week / PART I

Colecțiile Ready to Wear SS17 prezentate la Milano sunt fascinante. Designerii italieni au demonstrat că nu duc lipsă de inspirație și sunt gata să invadeze viitorul sezon cu cele mai originale tendințe. Creatorii de modă au pregătit noutăți vestimentare de ceva timp uitate prin vechile șifoniere și reviste de modă. Fashion Guide a selectat cele mai frumoase ținute, le-a analizat minuțios și a realizat un scurt review. Admiră prima parte a colecțiilor de la Milano Fashion Week.

Gucci. Designerul Alessandro Michele a prezentat într-un decor de roșu intens noua colecție captivantă. Hainele au imprimeuri boeme, croiala a fost executată în linii clasice, iar unele piese vestimentare sunt cu glitter. Printre altele, s-au creat volane originale din tul. Un accent deosebit sunt accesoriile bogate, precum pălăriile și gențile. De altfel, tendința propusă pentru primăvara 2017 sunt ochelarii mari cu rame supradimensionale din plastic și aplicații de cristal.

Gucci Collage 01 Gucci Collage 02 Gucci Collage 03 Gucci Collage 04 Gucci Collage 05 Gucci Collage 06 Gucci Collage 07Versace. Colecția vestimentară este pe cât de clasică, pe atât și de sportivă. Creatoarea de modă, Donatella Versace a mixat inteligent nuanțele pastelate de albastru senin cu negru, sau roșu cu albastru închis. Revelația prezentării a fost apariția renumitei Naomi Campbell pe podium.

Versace Collage 04Versace Collage 01 Versace Collage 02 Versace Collage 03 Versace Collage 05Alberta Ferretti. Brandul este recunoscut la nivel mondial datorită creațiilor romantice. În acest an, accentul s-a pus pe rochii și fuste în câteva straturi. Astfel, fustele voluminoase și lungi au căpătat o alură latino-americană. Bluzele sau partea de sus a rochiilor a fost realizată din țesături transparente, iar pe alocuri au fost acoperite lejer cu broderii florale.

Alberta Ferretti Collage 01 Alberta Ferretti Collage 02 Alberta Ferretti Collage 03 Alberta Ferretti Collage 04Moschino. O colecție jucăușă și copilărească a creat designerul casei de modă, Jeremy Scott. Ideea și tematica colecției este perioada așa-numită „Pre-Barbie”. Este vorba de timpurile când iubitoarele de modă realizau păpuși și haine pentru acestea din carton. Designerul a reușit să realizeze un efect 2D pentru fiecare ținută. Rezultatul a fost apreciat de criticii de modă.

Moschino Collage 01 Moschino Collage 02 Moschino Collage 03 Moschino Collage 04 Moschino Collage 05Bottega Veneta. Clasicul și eleganța sunt la ele acasă în această colecție. Costumele la patru ace în culori la modă, paltoane supradimensionale masculine și rochii sau fuste cu lungimea până la genunchi. Toate privirile au fost atrase de frumoasele Irina Shayk și Adriana Lima care au avut rochii negre cu elemente croșetate în zona pieptului. Modelele au fost denumite și „surorile gemene”.

Bottega Veneta Collage 01 Bottega Veneta Collage 02 Bottega Veneta Collage 03 Bottega Veneta Collage 04Max Mara. Una dintre tendințele propuse pentru viitorul sezon sunt puloverele largi ce sunt extrem de asemănătoare cu cele purtate de mamele noastre prin anii 80-90. Designerul Ian Griffiths a creat și ținute urban-chic, iar un element interesant al colecției sunt frunzele de palmier. Fustele și rochiile au fost decorate cu elemente de pene.

Max Mare Collage 01 Max Mare Collage 02 Max Mare Collage 03 Max Mare Collage 04

Sursa foto: www.businessoffashion.com

Text: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Hair tutorial: Music Festival Look de la Avon