Succesul Elenei Matei. Moldoveanca a fost selectată la Castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017

A colaborat cu Donna Karan, a fost fotografiată de Russell James și Patric Shaw , dar și a impresionat toate capitalele modei cu frumusețea ei. Vorbim despre Elena Matei, blonda din Republica Moldova care cu pași mici, dar siguri, a reușit să-și construiască cea mai de succes carieră. De curând, tânăra a reușit performanța de a fi selectată pentru castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017.

La drept vorbind, o asemenea realizare pentru modele este echivalentă cu obținerea premiului „Oscar” în lumea actoriei. Cum a reușit să ajungă până aici, ne spune Elena Matei în interviul acordat în exclusivitate pentru Fashion Guide.

07

04

– Cei de acasă te văd pe culmile succesului. Tu unde crezi că ești?
– Cea mai mare realizare este faptul ca sunt reprezentată de agenții de top. Că am avut oportunitatea de a lucra cu fotografi la nivel international și, nu în ultimul rând, că am fost selectată pentru castingul Sports Illustrated Swimsuit 2017. Această revistă este un pas important pentru orice model. Prin muncă poți realiza multe. Mă simt o norocoasă. Cheia succesului este să fii determinată în ceea ce îți dorești și multă muncă.

– Cu ce personalități sonore ai reușit să mai colaborezi?
– Am reușit să îmi fac un loc în lumea modei. Într-adevăr, am avut fericita ocazie să colaborez cu fotografi de talie internațională, precum: Gavin O’neill, Russell James, Alexei Hay, Patric Shaw și alții. Țin să spun că pe lângă talentul fotografic, au și o personalitate de nota 10!

1

@donnakaranthewoman

201 Serghei Kuznețov (Milano) 02 Serghei Kuznețov (Milano) 03

– În ce reviste te putem admira? 
– În prezent sunt reprezentată de agențiile „Elite New York” și „Women Milano”. Am pozat pentru mai multe branduri și reviste. Surpriza cea mare urmează în curând. Pentru orice nivel trebuie să muncești foarte mult și în acel moment chiar simți cum evoluezi. Eu sunt convinsă că întotdeauna există loc de și mai bine.

121110

05 06

– Ai o carieră impresionantă și un portofoliu cu fotografii excepționale. Cum reușești și ce faci pentru a păstra frumusețea ta naturală?
– Frumusețea se menține prin a face sport, a bea multă apă și a mânca sănătos. Pe lângă asta, folosirea de produse foarte bune pentru îngrijirea feței.

13 14

Sursa foto: arhiva personală

Autor: Svetlana Gore

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Feerie vestimentară. Ținutele SS17 prezentate la Moldova Fashion Days / Part II