Make-up tutorial: Music Festival Look de la Avon

Dacă este vară, atunci e party! În aceste zile de foc alege să te distrezi la unul dintre multitudinea de festivaluri organizate atât în ţară, cât şi în străinătate. Fashion Guide şi Avon ţi-a pregătit patru look-uri potrivite pentru a te distra pe cinste la un… festival.
Astăzi îți prezentăm un make-up tutorial rebel, inventiv și care te va scoate din anonimat. Te învățăm pas cu pas cum să arăți cool la un festival de muzică. Look-ul obţinut este messy, casual și foarte stylish.

11

Pentru un machiaj rebel asigurăte că folosești produse de calitate!

1. Începe machiajul prin curățarea tenului cu apă micelară, iar mai apoi aplică cu încredere fondul de ten. Noi am folosit fondul de ten din gama Avon True. Acesta are o structură mai consistentă, respectiv produsul va rămâne pe ten mai mult timp, mai ales dacă pregătim un machiaj pentru un concert în aer liber.

2

2. Am adăugat o doză de lumină și sclipire feței cu ajutorul concealerului. Astfel, forma și trăsăturile frumoase ale feței au fost definite cu ajutorul corectorului lichid Ideal Flawless de la Avon.

1

3. Punctul forte al look-ului este machiajul ochilor. Tehnica este pe cât de simplă, pe atât de complexă. În primul rând, am aplicat fard cu o nuanță de verde închis. Noi am folosit nuanța Mod Muse. Secretul constă în faptul că se aplică culoare doar pe pleoapa de jos, după care se face o retușare foarte bună!

3

4. Buzele sunt și mai rebele decât ochii. Pe post de ruj inventiva Olga Manciu a folosit creionul negru pentru ochi. S-a aplicat culoarea doar pe marginea buzelor, iar prin retușarea s-a făcut un efect de ombre.

4 5

5. Și dacă tot te duci la un festival de muzică, cu siguranță vei dansa până ce nu te vor mai ține picioarele. În schimb, machiajul trebuie să arate perfect chiar după ore nebune de țopăială. Așa că aplică peste machiaj un spray fixativ.

Processed with VSCO with hb2 preset

10 7

Look-ul creat pare rupt din paginile marilor reviste de modă. Cu siguranță, dacă vei avea o asemenea apariție la un concert în aer liber vei fi vedeta petrecerii. Noi suntem sigure că ținuta și machiajul rebel sunt demne de grandioase music festivaluri. Odată ce ai la îndemână produsele Avon, poți obține look-ul stylish în doar câteva minute.

6

DSC_3800

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md

Foto: Iuri Cazac
Make-Up: Olga Manciu

Hair: Ekaterina Ketrushka
Model: Tania Bancu
www.avon.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Foto: Stilul flapper
Stilul Flapper, vedeta anilor ’20