Cum a fost la Privé Fashion Events, ediţia II. Cel mai nonconformist fashion show de la Chişinău. / FOTO

Colecţii spectaculoase, apariţii inedite şi o prezentare de modă de excepţie. Aşa poate fi descrisă ediția a doua Privé Fashion Events care a avut loc vinerea trecută, 30 martie în incinta Alfa City Shopping Mall. Evenimentul aost nonconformist, începând cu un decor impresionant, ţinutele prezentate de designeri cât şi locaţia fashion show-ului. La eveniment au fost expuse picturile talentatului Gheorghe Vârtosu, dar și  giganți din fier care au șocat publicul. Fashion Guide a selectat cele mai impresionante ţinute!

1 2 3

ViggoPrimavara aceasta optează pentru piese vestimentare cu personalitate. Astfel, orice ţinută devine o sursă de inspiraţie pentru tine, iar fără doar şi poate, vei fi în pas cu tendinţele expuse pe podiumurile sezonului. Secole de măiestrie italiană, tradiție britanică și un savoir-faire franțuzesc, toate acestea se îmbină armonios în ADN-ul brandului Viggo.

01 02 03 04 05 07 08
11 14

Promesse. – prezintă feminitate absolută care promite o armonie de combinații neașteptate de texturi, culori și stiluri. Hainele au fost create cu pasiune și grijă pentru detalii și finisaje ireproșabile. Colecţia este predominată de nuanţe precum roz pastelat sau crem, linii fluide de alb, gri, galben și câțiva stropi de fucsia. Toate crează tabloul perfect al eleganţei şi rafinamentului.

01 02 03 04 06 07 08

10 11

Ariadna. Diana Voevuțki știe să meşterească şi să creeze povești care i-au forma rochiilor. Ținutele se fac remarcabile prin stofe, croieli și detalii unice. Rochiile sunt perfecte pentru o apariţie spectaculoasă la un concurs de frumuseţe, ba chiar sunt şi demne pentru covorul roșu de la cele mai renumite festivaluri internaţionale.

03 04 (2) 05 06 07 08 10 11

Malliny. Dacă cauţi echivalentul luxului şi feminităţii, atunci în găseşti în ţinutele Malliny. Creațiile designerului Lilia Bezer fac înconjurul lumii. La Paris Fashion Week au fost aplaudate rochiile Malliny. Între timp, la Arab Fashion Week, brandul a fost selectat din 1000 de cereri din toată lumea și a strălucit pe același podium cu designeri ca Michael Cinco, Marchesa, Antonio Marras, etc. Colecția Malliny a fost apreciată de excelența sa Mario Boselli – președintele Camerei Naționale de Modă din Italia. Revista Harper’s BAZAAR, a numit o ținută din colecția “The Best Runway Look”.

01 02 03 04 05 07

CellinMust have-ul garderobei noastre nu sunt doar genţile, pantofii, rochiile şi fustele. Mai nou, şi pijamalele sunt ales în funcţie de tendinţele dictate de casele de modă.  Feminitatea, eleganţa și stilul, le găseşti la Cellin. Designerii au reuşit să transforme somnul banal în unul plin de glamour datorită stofei de mătase. Pijamalele pot fi purtate tot anul, ajutând la reglarea temperaturii corpului ținându-i de răcoare în timpul verii și de cald pe timp de iarnă.

01 02 03 04 05 07

FórbelsRedă perfecțiunea în stil și calitate, combinația între rafinament, originalitate și feminitate. Ţinutele intrigă și oferă fiecărei femei o încredere deplină. Iar, diversitatea în stofe, modele și lucrul manual defineşte luxul ţinutelor Fórbels.

01 02 04 06 07 08

Haskel. Au participat cu succes şi la prima ediție Privé Fashion Events, atunci ne-au uimit şi acum o fac, din nou! Brandul crează ediţii limitate de accesorii pentru a evidenţia personalitatea fiecaruia. Colecţia este una curajoasă, aşa că o dată ce vei opta pentru accesoriile Haskel vei obţine o ţinută specială. Creaţiile sunt inspirate de natură, noile tehnologii, mâncare bună şi de muzică uimitoare, sau altfel spus Haskel îşi oferă: My MOOD is on my BAG.

01 01 (2) 04 05 07 08

ȘOTROPAŢinutele excentrice îţi vor contura personalitatea. Aparent simple, dar complexe, hainele te vor ajuta să cucerești lumea. Designerul ne demonstrează cum o salopetă purtată corect poate emana sex-appeal. O gamă de culori neutre, precum gri, beige şi negru sunt punctele forte din colecţia acestui sezon.

01 02 03 05 07 09 10

105 Store/March Again. Executarea manuală a elementelor de pe îmbrăcăminte, crează nu doar un stil irepetabil, dar şi o dispoziţie bună. Proiectul March Again, predestinat domnişoarelor şi doamnelor interesante şi originale, dăruiește o senzaţie de armonie și accentuează individualitatea şi stilul acestora. March Again – nu e doar îmbrăcăminte pentru evenimente speciale și îmbrăcăminte zi de zi, dar este o stare a sufletului!

01 02 03 04 05 06 07 08

Adaline DenimDesignerul a reuşit să reinterpreteze clasica rochie în una la fel de chic doar că de blug. Deşi aparent este irealizabil, piesele vestimentare sunt sofisticate şi senzuale. Astfel, brandul autohton Adaline Denim ne propune o alternativă sexy, extrem de cochetă și jucăușă. „Primesc cea mai mare satisfacție atunci când văd ochii femeii care îmbracă rochia mea și ei sclipesc, sunt sinceri și zâmbesc!” spune creatoarea brandului, Simona Bacaliuc.

01 02 04 05 06 07 08

Bord’s by Flower FerreDesignerul Tatiana Bordeianu susține că brandul “este o piesă unică într-un puzzle al modei“. O piesă indispensabilă pentru a avea un peisaj complet, ca fiecare să își poată găsi haina perfectă pentru silueta proprie și stilul propriu. Colecția “Ode Code” reprezintă școala designului italian și folosirea stofelor italiene. Astfel, ţinutele devin o reflectare perfectă a stilului distins al creatorilor de modă.

02 04 05 06 07

 

Miriams BRIDEFiecare rochie de mireasă creată şi gândită este, cu adevarat, o capodoperă de lux. MIRIAMS este simbolul mireselor aristocrate care își poartă cu demnitate și rafinament ținuta în cea mai importantă zi din viață lor.

02 03
07 08 09 10

TOP Coat by Olga Tovstenco. Propunerile pentru noul sezon sunt nişte creații unice. Înalta calitate a texturii din lână italiană și engleză, însoțită de captușeală termică, are deosebita proprietatea de a întoarce corpului propria căldură. Paltoanele TOP COAT sunt extrem de călduroase, dar și ușoare în același timp, astfel încât sunt perfecte de a fi purtate atât la +10°C cât și la -20°C.

01 03 05 07 08 09

Osez Le StyleÎntr-o lume galopantă în care femeia obține din ce în ce mai multe roluri sociale, alegerea garderobei corespunzătoare fiecărui rol devine o adevărată provocare. Inspirate anume din acest ritm alert al fiecărei femei, au decis să creeze haina care să se adapteze la orice! Calitatea, unicitatea și caracterul indemodabil sunt valorile redate în ţinute.

01 03 04 05 06 07 09

La Muse. O dată îmbrăcate, paradoxal dar hainele te dezbracă de stereotipuri şi inhibiții. În schimb, rămâi cu multă inspirație, încredere și senzualitate. Femeia “La Muse” atrage, intrigă și lasă în urma ei o emoție. Delicatețe, romantism, finețe, rafinament – acestea sunt cuvintele ce ar putea descrie colecția sofisticată și extrem de feminină prezentată la Privé Fashion Events.

01 02 03 05 07

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Fashion Icon / Twiggy, etalonul frumuseții androgine care a scris istorie în lumea modei