Color Muse: Svetlana Mavievici @orheianca.eu

Fashion Guide dă startul unui nou proiect – Color Muse. Bloggeriţe îndrăgite de întreaga Republica Moldova au fost supuse unei provocări colorate. Împreună am testat produsele de machiaj de la Avon, inclusiv cea mai nouă lansare a brand-ului – paleta de farduri mark. Epic Intense. Olga Manciu, Make-up Artist Oficial Avon a fost realizat primul machiaj pentru Svetlana Mavievici. Să-i cunoaştem împreună emoţiile celei mai premiate bloggerițe din Moldova!

02

DSC_0041

Despre blog:

Orheianca.eu este un blog pozitiv, de travel și lifestyle, unde scriu despre locurile frumoase pe care le vizitez, despre oamenii pozitivi pe care îi descopăr și evenimentele interesante care se organizează, atât în Moldova, cât și peste hotare. Pe 23 mai blogul împlinește 4 ani și este al doilea copil al meu. Primul copil, Lia-Anastasia, are ochii ca ciocolata, este sursa mea de inspirație și motivație.

DSC_0014 DSC_0080

DSC_0024-Recovered

Din dorința de a promova partea frumoasă și pozitivă a Moldovei, am inițiat proiectele #DescoperaMoldova  și #VisitOrhei, prin care promovăm potențialul turistic al țării, în mediul online. Am adunat mai multe diplome și premii pe parcursul acestor 4 ani de activitate, iar cel mai mare “premiu” este aprecierea comunității pe care am creat-o în jurul blogului.

DSC_0055

DSC_0052Despre culori:

Am ales să realizez un machiaj în nuanțe aurii pe ochi cu un accent focos pe buze fiindcă mi-am dorit să îi accentuez culoarea părului și a tenului. Astfel am obținut un look proaspăt dar în același timp foarte jucăuș“, a menţionat make-up artistul Olga Manciu.

DSC_0032

Mi-a plăcut rezultatul final, deși, trebuie să recunosc, machiajul ales a fost o surpriză din start. Am o colecție de rujuri de la Avon, din gama mark., iar cu ajutorul Olgăi, mi-am adăugat în colecţie încă unul, de nuanţa ce o tot căutam. Noua paletă de farduri mark. Epic Intense, dar și fixativul de machiaj de la mark. sigur nu vor lipsi din trusa mea de cosmetice“, a spus cu mult entuziasm Svetlana despre experienţa din cadrul proiectului Color Muse by Fashion Guide.

DSC_0007

Pentru machiaj am folosit:
• Fond de ten Avon True Flawless
• Pudra pentru finisare mark. MagiX HD
• Creion-gel mark., nuanţa Rich Copper
• Perle bronzante, nuanţa Deep Bronze
• Ruj lichid mark., nuanţa Orange You Happy 
• Mascara mark. Spectralash 
• Paleta de farduri mark. Epic Intense, nuanţa Boho Chic. Fardul se aplică uscat, iar dacă îți dorești o mai multă intensitate a culorii îți recomandăm să îl aplici umed.

03

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md. În perioada 3-23 mai, la comandarea produselor de machiaj în sumă de 150 lei poţi câştiga unul din 30 vouchere în valoarea de 2000 lei pentru procurarea de electrocasnice.   

Make-up: Olga Manciu

Hairstyle: Julia Barabash

www.avon.md

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
pfw
EXCLUSIV! Fashion Guide vă prezintă cele mai stilate ținute de la Paris Fashion Week. Partea 1