Câștigă-ți norocul nelimitat. Luck Limitless by Avon

Te-ai gândit vreodată la ce-ţi aduce noroc – un ritual, o amuletă, o cifră magică?

Şi o aromă îţi poate purta noroc, sau mai bine zis, îţi poate crea o încredere cu care vei sfida reguli şi vei cuceri lumea.

 

Avon a lansat încă o aromă din gama Luck. Luck Limitless a fost conceput pentru a-ţi oferi încredere în drumul tău spre succes.

 

Apa parfumată Luck Limitless pentru ea face parte din categoria floral-fructată, având la bază arome de ambră, pomelo, orhideea aurie şi vanilia de Madagascar. Varianta masculină Luck Limitless se deschide cu note de bambus, acorduri de nucşoară, ambră.

33313930_1811162532260886_8742514400407060480_n

Alexandra Carlin, creatoarea aromei Luck Limitless pentru Ea povesteşte: „Am fost inspirată de toate femeile, care cred în ele și nu se tem de riscuri. Am dorit să captez această încredere într-o manieră cu adevărat strălucitoare. Sunt foarte mândră de acest parfum, nu numai pentru că este frumos, ci pentru că surprinde esența unei femei care refuză să se limiteze la așteptările societăți. Pentru mine, femeia care poartă această aromă singură îşi stabileşte regulile și le încalcă, dacă vrea!”

 

Ambasadorii perechii de arome au devenit cântăreţul Adrian Sîna şi soţia sa, prezentatoarea Anca Sîna-Serea.

Îţi propunem să-ţi testezi norocul în Concursul, organizat de Avon.

 

Răspunde în comentarii la întrebarea „Ce-ţi aduce noroc?”. Autorii a 50 celor mai interesante şi ingenioase răspunsuri vor primi seturi parfumate pentru El sau pentru Ea.

C08_18_hero

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Reinvent yourself / Top 3 destinații pentru Luna de Miere