Descoperă stilul prezentatoarei tv, Lilu! „Îmi place să trăiesc și să mă îmbrac colorat”

Lilia Ojovan (Lilu) este una dintre cele mai îndrăgite prezențe tv din R.Moldova. Energia și stilul ei unic  a reușit să atragă atenția publicului. Carismatica Lilu se remarcă prin atitudinea cu care aceasta poartă hainele. Fie că îmbracă ceva casual sau ceva elegant și rafinat, aceasta reușește să atragă atenția.

În interviul realizat de Fashion Guide, Lilu ne-a dezvăluit ce piese vestimentare pot fi găsite în garderoba sa și ne-a vorbit despre stil, brand-uri și preferințe vestimentare.

Care este stilul vestimentar care te reprezintă cel mai bine?

Sincer nu cred că am un stil bine definit. Îmi place tot ce e frumos, colorat, comod şi feminin.

Care sunt nuanțele predominante în garderoba ta și piesele vestimentare cele mai des întâlnite?

Toate culorile curcubeului pot fi găsite în garderoba mea. Cu toate că îmi place albastrul şi verdele, nu pot spune că am multe piese vestimentare în aceste nuanţe. Îmi place să trăiesc şi să mă îmbrac colorat.

foto

Cât de multă atenție acorzi modei și tendințelor?

Nicio atenţie. Nu mi-am cumpărat o revistă de modă de vreo 3 ani, nu am timp să pierd pe site-urile de modă, iar televizor nu am în casă ca să privesc Fashion TV sau alte posturi de modă.

Continui să faci shopping la second hand?

Chiar dacă am mai puţin timp la dispoziţie mai evadez din când în când prin second-ul de la Drochia. Când mergem la bunei, am şi eu un pic libertatea de mai răscoli prin tarabele de acolo. Acum am devenit mai selectă în tot ce cumpăr, pentru că garderoba nu mai este la fel de încăpătoare ca înainte. Acum hainele a două femei trebuie să găzduiască. Cred că în sfârşit s-a îndeplinit dorinţa soţului meu – să nu mai cumpăr atâtea lucruri. Mai răruţe, dar drăguţe. Recent mi-am achiziționat o bluziţă foarte trendy de la H&M, e ultima achiziţie de care sunt mândră, abia aştept să o scot la plimbare.

foto

De ce ții cont atunci când asortezi hainele?

De reflecţia mea în oglindă şi de starea de spirit pe care o simt. Uneori am chef să mă gătesc, să scot totul de pe cuiere şi să măsor, alteori iau blugii şi un pulover şi fug la muncă.

Ce semnifică pentru tine o ținută comodă? dar una sexy?

Ţinută comodă pentru mine e pijamaua pe care mi-a dăruit-o mama. Ţinută sexy – prosopul ud cu care „mă îmbrac” după baie.

În garderoba ta pot fi găsite brand-uri autohtone sau internaționale?

Sigur. La mine e pace între hainele de la second hand, cele semnate de designerii autohtoni şi cele de la brand-uri internaționale. Am câteva rochiţe de la Georgette, e o plăcere să îmbrac creaţiile Danei Lookovețki, iar sacoul cu accesorii metalice din poze e al unui viitor nume din moda moldovenească – Pete Alii. Rochia neagră, care e de nelipsită din dulapul unei femei, de la Guess, la fel și-a găsit locul în șifonierul meu.

foto

Care e piesa vestimentară sau accesoriul preferat?

E rochia mea de mireasă.

Cum îți reușește să combini hainele vintage și să le conferi un aer modern, de asemenea fiind și în trend? Care e secretul?

Nu am niciun secret. E vorba de trăirile mele, de emoţiile mele. Nu sunt o maşinărie care se ghidează de un program sau de tendinţele din reviste.

După naștere, s-au schimbat preferințele vestimentare? Pentru ce haine optezi mai mult acum?

E adevărat că gusturile mele au evoluat odată cu creşterea mea spirituală. Un nou nivel atins, un alt stil. Simt că aş vrea să îmi îmbogăţesc garderoba cu rochii elegante, croiuri simple şi multe perechi de pantofi. Sunt mai femeie acum.

foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto foto

Foto: Ion Pleș Alexandru

Autor: Doina Popov

Salonul de frumusețe: Danielle Style

Hairstyle: Natalia Șaptefrați

Make-up: Ecaterina Chetrușca

*Preluarea, modificarea sau copierea pozelor de pe site-ul www.fashionguide.md fără acordul redacției este interzisă. De asemenea nu este permisă publicarea pozelor care aparțin redacției Fashion Guide pe alte site-uri, în reviste și ziare fără a indica sursa sau link-ul acestora.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Trend Alert! Pantalonii scurți și ușor evazați dau tonul acestei veri / FOTO