Fashion Journalism / Ce trebuie să poarte jurnalistele la ședințele Parlamentului

Este important ca jurnaliștii să opteze pentru ținute care să corespundă locației și evenimentului la care sunt prezenți. Mai mult, trebuie să fie atenți cum se îmbracă atunci când merg  în instituțiile de stat, cum ar fi Parlamentul sau Guvernul.

La ședințele Legislativului  optați pentru un costum clasic deux-pieces. Una din piesele cheie ale costumului este jacheta. Aceasta poate fi dreaptă sau ajustată în talie, scurtă sau de lungimi mai mari. Indiferent de care model preferați, important este că nu veți da greș purtând această piesă vestimentară. Optați pentru culori monocrome și clasice precum gri, albastru închis, negru, mov sau vișiniu ș.a. În această primăvară, puteți opta și pentru culori pastelate cum ar fi verde mentă, albastru sau roz pal.

foto

Sursa foto: tumblr.com

foto

Sursa foto: thesartorialist.com

Pentru a obține un look elegant, puteți asorta jacheta cu o pereche de pantaloni drepți sau evazați și o pereche de pantofi stiletto. Iar pentru un look mai confortabil puteți opta pentru balerini sau o pereche de pantofi de tip masculin.

foto

Sursa foto: tumblr.com

foto

Sursa foto: bloglovin.com

foto

Sursa foto: miuccia.freshnet.com

Pe lângă pantaloni, jacheta mai poate fi asortată cu fuste creion sau rochii drepte. Evitați lungimile mini și optați pentru fustele până la genunchi sau midi.

foto

Sursa foto: fastfoodandfastfashion.com

foto

Sursa foto: bloglovin.com

foto

Sursa foto: harpersbazaar.com

Recomandăm să evitați jachetele prea scurte în favoarea celor care acoperă șoldurile. Renunțați la  haine în culori stridente și neon și alegeți nuanțe clasice sau neutre. Nu purtați haine transparente cu decolteuri adânci. De asemenea, este inadmisibilă apariția în fuste, rochii sau pantaloni de lungimi mini. La fel, nu va fi estetic dacă veți purta încălțăminte de tip sport.

Autor: Svetlana Postolachi

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Designerul Karl Lagerfeld a regizat filmul „Reincarnation” pentru noua colecție / Foto & Video