What’s in your bag, Cristina Evtodii? / „De obicei geanta mea e foarte grea”

Geanta unei femei poate fi considerată un adevărat mister. Și pentru că echipa Fashion Guide e curioasă, și-a propus să afle ce ascund în geantă vedetele autohtone. Astfel, am lansat un nou proiect: „What’s in your bag?”

cristina eftodii

Cristina Evtodii este redactorul-șef al site-urilor allfun.md și alllady.md. De când deține această funcție viața ei a devenit mult mai activă, astfel poartă mereu cu ea în geantă lucruri esențiale pentru a face față evenimentelor de pe parcursul unei zile.

IMG_4978 IMG_5012 IMG_5041 IMG_5049 IMG_5058 IMG_5135 IMG_5163 IMG_5170 IMG_5188IMG_5212

IMG_5216 IMG_5207

Mă regăsesc în stilul elegant, lejer, uneori comod, uneori mai office, dar mereu e ceva drăguţ.

La birou port haine comode şi nu prea sofisticate. De obicei aleg o rochie într-o singură nuanţă şi un colier sau o pereche de blugi, un maiou şi sacou sau un costum format din două piese.

Nuanţele preferate ţin de sezon. Dacă e iarnă combin negrul cu albul, dacă e toamnă – ador să port nuanţe maro, portocaliu şi mov, dacă e primăvară – culori cât mai senine precum roz, albastru deschis şi alb. Vara port toate culorile.

Fac shopping practic în aceleaşi locuri din oraş, dar sunt foarte pretenţioasă de când am posibilitatea să fac cumpărături în alte ţări sau online. Deşi am avut o experienţă neplăcută cu o comandă online, acum am surse verificate şi apelez la ele. De asemenea nu pot să trec printr-o ţară fără să fac shopping .

Brand-ul pentru mine nu contează. Contează calitatea şi să mă simt comod în acea piesă vestimentară.  Am acasă şi haine de brand şi haine „made in China”, dar dacă eşti atentă când le procuri şi le porţi cu atitudine atunci omul face haina şi nu invers. Ce ţine de produse cosmetice – la acest capitol chiar ofer mai multă atenţie.

Gențile preferate sunt cele mai noi. Eu sunt o fană a genţilor. Am foarte multe şi tot îmi par că sunt puţine. Geanta din poze e nouă, am procurat-o online şi mi-a confirmat toate aşteptările. Ştiu că modelul „Celine” este utilizat în exces peste tot în lume, dar îmi place enorm această formă.

În geantă port multe şi de toate. Chiar de mică purtam cu mine greutăţi în geantă. Pentru că am frecventat 7 ani dansuri populare aveam în geantă şi haine de schimb, şi ciupici pentru şcoală, şi mâncare, şi apă, şi cărţi, şi caiete etc. Acum nu s-a schimbat nimic. De obicei geanta mea este foarte grea şi eu mereu găsesc cu ce să o umplu. 

Nu ies din casă fără un ruj, un pix, un carnet şi o carte, ipad, telefon, chei şi portmoneu.

Cel mai straniu lucru care a fost vreodată în geantă e aparatul foto cu două obiective detaşabile şi bliț.

Geanta unei femei este un mare mister, încăpător şi ajutor la nevoie, pentru că în geanta unei femei poţi găsi orice! Uneori cu tâlc!

Ordinea. În fiecare seară îmi fac ordine în geantă. Ca la şcoală! Deci da, curățenia e la ea acasă în geanta mea.

Accesoriile preferate sunt: ceasul, pe care-l port în fiecare zi și ochelarii de soare (ador forma alungită a acestora).

Dacă ar trebui să port în geantă doar 3 lucruri acestea ar fi: o carte, telefonul şi ipad-ul (care îmi permite să lucrez oriunde). Restul le pot ascunde prin buzunare.

Foto: Iuri Cazac

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
couture make up
Cum obții un machiaj couture