Make-up / Pentru ce machiaj optăm în această primăvară? Vezi cele mai cool tendințe

Piele bronzată, buze lucioase, sprâncene groase și farduri nude. Acestea sunt elementele cheie în materie de machiaj trendy în acest sezon. Pentru a-ți realiza un make-up fără cusur, îți recomandăm să te inspiri din aparițiile modelelor pe catwalk-urile internaționale care sunt de a dreptul spectaculoase.

0

Naturaleţe

Tendinţa de naturaleţe, prezentă pe podiumuri de câteva sezoane, se pare că şi-a atins apogeul. Pentru un machiaj natural și minimalist au optat casele de modă precum Marc Jacobs, Jason Wu şi Tory Burch la prezentările colecţiilor. Make-up-ul modelelor a fost lipsit de rimel, fond de ten, farduri. Stiliştii au accentuat doar buzele cu un gloss în nuanţe naturale şi puţin fard de obraz pentru un aspect mai sănătos al pielii.

natural1anatural2

Ochi de pisică

Senzual prin excelenţa sa, acest tip de machiaj poate fi realizat atât cu ajutorul eyeliner-ului, cât şi cu farduri sau creion dermatograf. Ideea este să alungeşti forma ochilor şi să creezi iluzia unui volum XXL pentru gene, punând în valoare privirea. În acest sezon, machiajul de tip ochi de pisică variază de la linii uşoare precum la Oscar de la Renta, până la linii grafice exagerate la Saint Laurent şi Cushnie et Ochs.

eyeliner1cateyes1

Buze înflăcărate

Rujul roşu este clasic, elegant, versatil şi niciodată nu lipseşte din topul tendinţelor. Este o culoare care emană senzualitate, putere şi stăpânire de sine. Iar dacă în acest an totul prinde viață datorită culorii marsala, ai un motiv în plus să utilizezi pentru nuanțe de tonalităţi roşietice. Exemple elocvente ne oferă cei de la Dolce&Gabbana care au optat pentru rujuri de culoarea fructelor de pădure sau pentru un oranj suculent ca la Zac Posen şi Missoni.

buzefoc1 buzefoc2

Farduri maro

Machiajul ochilor în nuanţe de maro a fost mereu considerat unul nobil, clasic, natural și elegant. Umbrele în această nuanţă pot contribui la crearea unui make-up delicat de zi și chiar a unui smokey eyes rafinat pentru seară. Un machiaj executat cu maro este ba chiar util pentru că îți permite să ascuzi imperfecțiunile mici și accentuează aspectul ochiilor. Brand-uri precum Donna Karan, Giorgio Armani şi J. Mendel au folosit această nuanţă, care varia de la tonalităţi ai ciocolatei la cele ale nisipului fierbinte.

maro1 maro1a

Accente de culori stridente

În această primăvară mizează pe culori electrice. Acestea îți vor aduce un strop de originalitate și expresivitate. Galbenul canar, verdele ierbos, albastrul ceresc, oranjul intens şi violetul crud pot fi aplicate pe pleoapă în cantități limitate. Acest trend poate fi observat în machiajul brandurilor Dior, Fendi, Peter Som sau Max Mara.

Colored Eyeliner 2

colored eyes

Smokey eyes

Cu fiecare sezon popularitatea acestui make-up câștigă tot mai mulţi adepţi. Există o simplă explicaţie a acestui fenomen: machiajul cu ochi fumurii transformă instantaneu orice domnișoară într-o femeie fatală. Brand-urile precum Tom Ford, Chanel şi Sonia Ryikel nu s-au putut abţine și au apelat la acest make-up în prezentarea colecţiilor.

smokey1 smokey2

Bronzul catifelat

Bronzul auriu, pielea strălucitoare, ochii limpezi şi fără nicio urmă de oboseală sunt semnele viabile a unui look fresh. Se pare că, stiliştii au fost conduşi de aceste caracteristici și au creat o asemenea imagine pentru sezonul de spring-summer 2015. Modelele din colecţiile renumitului Michael Kors, Ralph Lauren şi Balmain par a fi numai sosite din vacanţe de pe cele mai exotice insule.

bronz1 bronz2

Sursa poze: www.harpersbazaar.com

Autor: Cristina Lupu

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Giorgio Armani, Colecţia Resort 2015 / FOTO