Participă la Fashion Acceleration Program

new

ZIPhouse anunță începerea perioadei de înscrieri pentru prima ediție a programului de accelerare “Fashion Acceleration Program” dedicat start-up-urilor fashion și celor ce dezvoltă produse tech în domeniul modei (tech-fashion) cu potenţial de creştere local și internațional.

Urmează o perioadă intensă și fascinantă în noul an pentru startup-urile fashion! Și tu poți fi parte a acestei mari aventuri, ești doar la un click distanța!

 

Programul include cîteva etape:

1. Lansarea concursului, înregistrarea aplicanților și selectarea acestora în rezultatul evaluării conceptelor de business prezentate în aplicarea on-line. Criteriile de selectie vor include potențialul afacerii și impactul urmărit.

2. Pitching Day – o zi pe durata căreia participanții preselectați vor realiza primele prezentări ale start-upurilor și produselor dezvoltate. Selectia participanților pentru următoarea etapă de concurs va fi realizată în baza acestor prezentări, de un juriu format din profesioniști cu experiență în industria fashion și de tehnologie, luând în considerare echipa și experiența acesteia, scalabilitatea si fezabilitatea produsului și afacerii.

3. Training Program – o perioadă intensă de 40 ore academice, în decursul căreia echipele participante vor avea un program de training, livrat de experți locali și internaționali cu experiență vastă pe segmentul de business, fashion și tehnologie, pentru dezvoltarea modelului de business ce va include sesiuni pe următoarele tematici: Business Modeling, Customer Development & Product Development, Finance & Management, Design & Branding. La finalul acestei etape, start-upurile își vor crea și vor realiza primele prezentări ale Modelului de Business în baza cărora vor fi selectate pentru etapa de accelerare.

4. Acceleration Lab – în perioada martie-septembrie, echipele selectate vor trece printr-un proces de accelerare complex, adaptat pentru a corespunde nevoilor specifice ale start-upurilor; vor lucra la dezvoltarea produsului și vor învăța cum să acceseze oportunitățile existente și să-și lanseze produsele pe piața locală și internațională. Acestea vor beneficia de consultanţă de produs şi de business, vor lucra cu profesionişti cunoscuţi din industrie, vor dezvolta conexiuni relevante, vor participa la workshop-uri dedicate şi vor prelua experiență de la colegii din domeniu prin programul de peer to peer prin mentorat, coaching, ateliere de lucru și traininguri.

 

Participarea în program presupune achitarea unei taxe ce variază în funcție de numărul membrilor unei echipe, după cum urmează:

► Pentru Training Program – 500 MDL/persoană
► Pentru Acceleration Lab – 1000 MDL/lunar/1 persoană;
1500 MDL/lunar/echipă 2 persoane;
2000 MDL/lunar/echipă 3 persoane.

❗Termen limită – 5 Februarie 2017

 

Programul de accelerare se va încheia la finalul lunii septembrie cu Grand Finale, eveniment care va aduce startup-urile pe scenă şi le va oferi ocazia de a-şi prezenta produsele și evoluția afacerii pe parcursul perioadei de accelerare în faţa unei audienţe relevante (potențialilor clienți și parteneri, dar și a reprezentanților presei). Selectarea finaliștilor se va realiza în baza evaluării evoluției înregistrate. Finaliștii programului vor obţine suport post-accelerare adaptat necesităților lor specifice. Toți participanții la etapa de Accelerare vor beneficia de suport în participarea la Moldova Fashion Days 2017.

 

Pe întreaga durată a 6 luni de accelerare, start-up-urile participante vor beneficia de:

– Instruiri cu traineri locali și internaționali, întruniri de feedback cu experți din diverse domenii, evenimente de networking, programe educaționale și workshop-uri practice pe tematici specifice;
– Cursuri de instruire specializată pentru dezvoltarea abilităților tehnice (utilizând softuri specializate);
– Asistență, expertiză și motivație oferite de mentori internaționali și locali ai programului în cadrul sesiunilor de mentorat 1 la 1;
– Acces preferențial la utilaj de producere performant, resursele tehnice și software ale centrului ZIPhouse;
– Un loc fix de muncă în zona de accelerare, organizat perfect pentru desfășurarea eficientă a activității și acces la spatii de lucru în comun;
– Suport în crearea si dezvoltarea imaginii de brand;
– Expunere media în calitate de participant al Programului pe rețele de socializare și suport media în mediul online;
– Vizite la fabrici și ateliere de producere și creație pentru preluarea bunelor practici;
– Conexiunea cu alți membri beneficiari ai programului și comunitatea ZIPhouse;

Pentru a participa la Fashion Acceleration Program completează formularul de aplicare 

Pentru mai multe detalii nu ezitați să contactați organizatorul evenimentului: ZipHouse

Te așteptăm la Fashion Acceleration Program!

FashionGuide

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
new look
Călătorește în trecut și descoperă stilul anilor ’40 / FOTO