Color Muse: Valeria Ţurcan @valeriesfood

Fashion Guide continuă proiectul – Color Muse. Bloggeriţe îndrăgite de întreaga Republica Moldova au fost supuse unei provocări colorate. Am testat produsele de machiaj de la Avon, inclusiv cea mai nouă lansare a brand-ului – paleta de farduri mark. Epic Intense. De această dată, de un machiaj Avon by Olga Manciu s-a bucurat Valeria Ţurcan. Look-ul pentru bloggeriţă a ieşit, spunem noi – îndrăzneţ. Să-l descoperim împreună!

image

DSC_0248

Despre blog:

Blogul Valerie’s Food l-am fondat la data de 10 mai 2015 împreună cu logodnicul meu, Maxim. Mereu am fost pasionată de gătit și de fotografie. La un moment dat le-am unit și ne-a ieșit un proiect frumos și gustos. Pe blog puteți găsi atât rețete tradiționale sau internaționale, cât și personale. Iubesc și radiez atunci când urmăritorii mei îmi transmit poze cu rezultatul rețetelor de pe blog. Asta mă face să fiu mai motivată în ceea ce fac!

DSC_0238883

DSC_0263

 

În Moldova, blogurile nu sunt atât de apreciate precum sunt în alte țări. Dar, sper să ajungă la același nivel cum sunt în Europa, America, ș.a. De asemenea, aș vrea să schimb viziunea producătorilor autohtoni și antreprenorilor față de bloggeri, să îi facem să înțeleagă că ceea ce facem este un volum de lucru enorm ce trebuie apreciat și plătit.

DSC_0270

DSC_0259

Despre culori:

Pentru că mi-am dorit să o scot pe Valeria din zona ei de confort, am ales sa îi aplic pe buze Rujul mark. Epic Lip, nuanţa Blue Suede, un albastru intens. Astfel, look-ul ei instantaneu a devenit indrăzneț. Iar pentru a-i accentua finețea, pe ochi am aplicat o nuanță de roz-pudrat“, a menţionat make-up artistul Olga Manciu.

DSC_0292

Make-up-ul realizat de Olga m-a surprins foarte mult. Mai ales că mi-a demonstrat că pot fi complet diferită vopsindu-mi buzele în culoare albastră. Este o culoare isteață și chiar mi-a plăcut. La fel, mi-a plăcut finețea fondului de ten de la Avon și fardul pe obraz“, ne-a mărturisit Valeria despre experienţa sa din cadrul proiectului Color Muse by Fashion Guide.

DSC_0267

Pentru machiaj am folosit:

• Fond de ten Avon True Ideal Flawless

• Pudra pentru finisare mark. MagiX HR

• Paleta mark. 2-in-1. Bronzer şi iluminator

• Paleta mark. 2-in-1. Blush şi iluminator

• Ruj mark. Epic Lip, nuanţa Blue Suede

• Mascara Big&False Lash

DSC_0325

Pentru a comanda produsele contactează Reprezentantul tău Avon sau caută unul pe www.facebook.com/Avon.md. În perioada 3-23 mai, la comandarea produselor de machiaj în sumă de 150 lei poţi câştiga unul din 30 vouchere în valoarea de 2000 lei pentru procurarea de electrocasnice.   

Make-up: Olga Manciu

Hairstyle: Julia Barabash

www.avon.md

@fashionguide.md

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Find Us

Address
123 Main Street
New York, NY 10001

Hours
Monday—Friday: 9:00AM–5:00PM
Saturday & Sunday: 11:00AM–3:00PM

More Stories
Beauty Travel Kit / Planifici o evadare de weekend? Produse pe care să le pui în valiză